Stefanovic David Moto Delovi

Plandište

Član od: 23.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Agregati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa prodavcem, odbija da prihvati mogucnost povracaja dela ukoliko ja ne budem zadovoljan sa posiljkom. Nisam bio zadovoljan sa posiljkom, jer je na karburatoru falio deo i curi karburator…tako da zaobici prodavca u sirokom luku

Motocikli | Oprema i delovi > Motocikli za delove

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi pazite se ovog Coveka, dogovorili smo se da mogu da vratim delove ako mi ne odgovaraju, i naravno ista prica kao i u predhodnom komentaru, odbio je da primi paket od Kurira i vratio ga nazad u postu, vec 15 dana me covek maze da ce poslati, da sam ja ulicar, ovakav i onakav, i da ne mogu da se strpim jer je on na putu i nema vremena, ja sam svoju gresku platio, PAZITE DA SE NE UPECATE, a tebi buraz svaka cast, bog sve vidi, ima vremena, samo polako.
Prvo: Ti druze nemas nikakvo pravo da kao takav pominjes boga,al u sustini si u pravu,bog sve vidi. Kao sto se da videti,poprilicno je ocena pre ove uticala na vasu svest,vidim da vam je to bitnije od svega. Drugo: pokazali ste ogromno ne razumevanje,pa ste poceli da svrljate po mom privatnom fb profilu,pa ste cak i upucivali pretece poruke u 6:00 kako cete doci po pare,kako imate ljude i slicbo,odma cu vam reci,dodjite slobodno,a ja cu biti sam. U tom kontekstu sam vas zamolio da imate razumevanja dok se vratim iz inostrane zemlje u nasu,ko moze da podigne paket na moje ime? Niko Prema tome vi ste pokazali ogromno razumevanje kako prema nama koji vam prodajemo delove,tako i prema i kurirskoj sluzbi,ako ste kupili deo kod nas,jedno je sigurno,nas niste kupili. U sustini ovu ste negativnu dali iz razloga sobstvene pakosti,mozda i konkurencije,oslanjajuci se na predhodnu negativnu ocenu. Epilog je da vi kod nas vise nikad necete moci da kupite deo i sto se nas tice,vozite bojler ako hocete.

Motocikli | Oprema i delovi > Elektroinstalacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslati namotaji uz dogovor ako ne odgovaraju da se vrati paket. Paket je stajao 20 dana u posti uz njegov stalni odgovor nisam kuci, na putu sam cim dodjem uzimam i tako u krug isti odgovori 20 dana, a pritom decko je stalno online i postavlja nove oglase. Smatram da nije posten i od reci clan, s tim dajem negativnu ocenu i saradnju jer je neposten. Cak sam i rekao pre isteka preuzimanja da mi kaze od kog je modela da bih prodao nije problem 9600 din, nije hteo da kaze od kog je modela. ( pitanje dal su namotaji ispravni! ! Apelujem na ostale kupce da obrate paznju na prodavca.
Tacno je to da smo se dogovoroli da se vrati,ali tek kada dimenzije pasovale,sto znaci da nisam neposten,kao sto navodite o meni. Tacno je takodje da sam u inostranoj zemlji,takodje je tacno da je nalog na kp online jer moj zamenik upravlja dok sam ja na putu. Mom zameniku ne dozvoljavaju na svoje ime da podigne paket,tako da iz tog razloga i nije preuzet,samo iz tog razloga. Elem uzmite unimer pa ga premerite omski,ako umete,pa cete videti da je ispravan. U sustini mere koje ste poslali kao potrebne dimenzije,ja sam vam poslao takav namotaj,medjutim metrom ste merili,ja sublerom,i doslo je do problema,kod vas metar zbog onih nitni na samo pocetku ukrade milimetar,dva i eto problem. U sustini jedino ste vi ovde ipsali nerazumni i nestrpljivi sto u sustini i imate pravo,ja sam ovde kriv i neka stoji ova ocena svima pa i meni za nauk.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.