Stereo Sound

Bavanište

Član od: 10.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je u oglasu naveo, ne mogu da citiram od reči do reči, jer ga je brže-bolje izbrisao, da je lap top vrlo kratko radio i odjednom samo više nije hteo da upali, a da ima i 4 Gb memorije i hard disk od 320 Gb. Simptom koji upućuje na otkazivanje matične ploče. Kad sam ga dobio, zaista, nije reagovao na strujni adapter, ali, u njemu, za razliku od navoda oglasa, nije bilo 4Gb memorije, nego 2 komada đubreta na kojima piše i 2Gb, koje sam isprobao na ispravnoj mašini i blokiraju je, a komad smeća na kome piše "hard disk", vrlo blizu nule zdravlja po lošim sektorima, ali još uvek čitljiv kao sekundarni na ispravnom kompjuteru, uopšte nema operativni sistem, nego samo 1 neki fajl, što jasno razotkriva laž "odjednom samo više nije hteo da upali" jer laptop sa HD-om bez OS-a nije ni mogao da radi, a upućuje na pažljivo osmišljenu prevaru. Već to je dovoljno za negativnu ocenu, a da ne razvijam dalje priču o silnom izgubljenom vremenu, pogotovo kad bi se čovek upustio u dalju proveru, što bi moglo uzeti i čitav dan, ako ne i više, da bi se, verovatno, ispostavilo da je sve na tom uređaju, osim plastike, gomila đubreta. Neka ovo bude upozorenje ostalim članovima sajta da se radi o bezobzirnom individuumu koji je na sve spreman da bi napunio džepove na tuđu štetu.
Napunio dzepove od 2000 dinara, ako u oglasu pise neispravno, nemoj da ocekujes da je ispravan i da ce da radi ako mu ubacis windovs i lap top koji kosta 60-70e da dobijes za 2000. Lepo sam naposao u oglasu da je neispravan i da ne znam u cemu je kvar, ubuce idi u prodavnicu pa kupi ispravan lap top za te pare. Sramno i jadno sa tvoje strane.

Nakit, satovi i dragocenosti > Penkala i olovke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ubuduce predmet pre prodaje dobro pregledajte. Svakom se desi da pogresi. Penkalo doslo osteceno i nije pukotina u transportu, jer se vidi da je staro ostecenje. Resio sam da predmet zadrzim i da ostecenje probam da saniram, pa sta bude. Zao mi je zbog negativne, ali nije prvi put da dobijem predmet ostecen i da prodavac ima svakakve izgovore i da ne prima reklamaciju.
Kao prvo , peknalo sam ti poslao ne polomljeno, jeste da je bilo staro ali nije bilo polomljeno, ne bi se brukao za 1000 din, kao drugo, poslao si mi poruku, NE ZNAM DA LI DA ZADRZIM PENKALO I DA GA POPRAVIM, ILI DA GA VRATIM.Moj odvovor si dobio. Mogao si da vratis i vratio bi ti 1000 din koji su me inace obogatili, nekorektno sa tvoje strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.