steva

Ćuprija

Član od: 27.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Touring i trekking

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko navodno odkupljuje bicikle, pozovem, doci ce, nece, doci ce, ne moze, ja pozovem, kazem doteracu ja biciklu 20km dalje, kaze moze posle 15h, ok, sednem u auto, odvezem na adresu, decko se ne javlja i ne odgovara na pozive, cekam kao budala 2 sata po hladnoci, trosim benzin i vreme. Za izbegavanje
Do sada sam saradjivao sa preko 2000 ljudi ali na Boze moj, uvek se nadje neko sa kim nema razgovora. Ako se dogovorim da cu doci onda cu doci ali kad budem mogao. Druga stvar kada negde krenes valjda pozoves da se javis da si posao, a ne da dodjes pa da zoves da si tu. Telefon mi je ostao u autu, kada sam se setio da je tamo odmah sam se javio i ponudio da dodjem po bajs kada budem mogao ali "covek" resio da oceni jer mu je to dusevna hrana! Saradnja sa ovim vlanom nije ostvarena, komunikacina je ocajna ali zbog njega a ne zbog mene. Opis mog oglasa je naravno tacan, predmet prodaje je na njemu da da, ne na meni a ja poslujem po principima iz mog oglasa tako da molim admine da ovu ocenu ukinu.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Bicikl ne odgovara opisu iz oglasa, puno neispravnosti na njemu. Ne preporučujem saradnju!
Opis je bio vise nego korektan i odgovorio sam po svim dodatnim pitanjima, slagao nisam nista a to sto je kupac ocekivao da dobije novu biciklu to nije do mene. Uradio sam sve po dogovoru ali su se naknadno pojavili uslovi koje nemam nameru da udovoljim jer se dogovor sklapa pre a ne posle kupoprodaje! Vrlo nekorektno data ocena!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.