StEvAN McManaman

Novi Sad

Član od: 11.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je telefon sa više mana iako sam ga pre dolaska do Novog Sada pitao da li postoji neki problem sa telefonom. Prvo je rekao da je telefon potpuno ispravan, a onda je kasnije poslao poruku - kao zaboravio je da napomene da ima jedan mrtav pixel. Rekao sam da mi jedan mrtav pixel nije problem ako se neće "širiti". I kupio telefon od njega uz uveravanje da mogu da ga probam par dana, i da vidim da li mi odgovara. Telefon pored tog jednog mrtvog pixela na ekranu ima i mrtvu grupu pixela veličine kapljice, cirka još 20. Ali ajde i to da progutam. Ali kada sam ostvario prvi poziv i utvrdio da ni zvučnik ne radi ni sa pola snage, tj. da se jedva čuje i to sa izobličenim zvukom, pozvao sam ga i rekao da je to već previše problema i da bih da vratim telefon. Prihvatio je, ali se od tada ne javlja na telefon više. Ne odgovara na KP poruke niti viber poruke. Oglas je obrisao. Izuzetno nekorektan. Najblaže Zabranjene su uvrede 😉 Ali da ne bi kao u prethodnim negativnim ocenama odgovorio - kako ovo nije istina, kako ja nisam ni kupio od njega telefon. Kako nema komentar i kako na svetu postoji puno čudnih ljudi. .. Ili kako je rekao da ga vratim ali se ja 10 dana ne javljam. Preporuka, zaobiđite ga.

Mobilni telefoni > ZTE

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nista nije tacno iz oglasa kako je opisano preporucujem da se izbegava za trgovinu jer se sutradan nejavlja uopste.
Lik nije ni kupio telefon od mene, te hoce te nece, ako je neko zainteresovan, telefon se i dalje prodaje!!!!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

NEGATIVNA! U oglasu je pisalo između ostalog i da je telefon, citiram: "ispravan i bez skrivenih mana, sve radi kako treba. . . ", a telefon baguje. Neće svaki put da otključa ekran. Jednostavno prestane da reaguje na tač a zatim se restartuje. Pored toga između ekrana i tača ima prašine i dlaka što nije bilo navedeno a ne vidi se na slikama. Žao mi je što dajem negativnu ali član neće da uvaži reklamaciju za pomenuti problem. Inače imam video snimak na kome se vidi u čemu je problem. .. .
Nemam komentar, na svetu postoji puno cudnih ljudi....

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupisam delove i neradi flet kabli a rekoje da sve radi a jasam napomenuo jer ispravan flet a on kaze da je ispravan flet . i sada ce normalno napisati ispod moju poruk nesto da se vadi sigurno .

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna koju mi je poslao i pored mog pitanja i poruke da li je negde iscepana ili ostecena rekao da nije i da moze da prodje kao nova. .. Naravno jakna je pocepana na grudima i neupotrebljiva je. .I naravno ne mogu da se pozalim nikome posto prodavac u oglasu ni kontakt telefon nije ostavio. .Toliko o postenju! !
Ne slazem se sa ocenom!!! Rekao sam Nikoli ako zeli da i vrati jaknu, da moze, ali se on posle 10 i vise dana ne javlja, i daje mi negativnu. Jakna je totalno upotrebljiva,a o poderotini prica kao da je u najmanju ruku velicine 25x25cm.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.