Stevan Zecevic

Beograd | Palilula

Član od: 02.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam obicaj da dajem negativne, ali ovaj clan zasluzno dobija. .. Dogovoreno juce sve zvao me i rekao da mu pstavim maticnu uzima, ugovorili sve. .. jutros mu saljem sms ne odgovara, zovem nije dostupan, saljem na kp ne odgovara, paziti sa clanom oko dogovora. Postuj tudje vreme! !! Zbog tebe sam pomerio sve planove za popodne mogao si samo da napises ne uzimam ne vidim poentu ovoga. .. ne izmisljaj drugo imam poruke sve. Pozdrav.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako sto se tice ovog clana, nemam neki dobar komnetar, stvar je u tome sto je ne odgovoran decko/covek, naruci nesto i onda se vadi kako je na terenu, ne moze da stigne, pa druze ako si na terenu i ako ne mozes da stignes, lepo ostavis kada budes u prilici a ne da se paket voza tamo vamo, a ja da placam postarinu duplu, stvarno nekorektno od njega, jedan veliki minus sa moje strane, i jedna velika negativna ocena, ne preporucujem komunikaciju sa ovim clanom. .. .ocena -------10

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U pondeljak dogovoreno slanje robe, potom se do srede ne javlja na telefon, roba ne stiže, na kp kada hoću poruku da pošaljem piše Komunikacija sa korisnikom je blokirana. . Zašto me je blokirao u porukama kao kupca sa kojim je sve dogovoreno, ne znam.
Druze, ceo dan se nisi javljao, potom si trazio da ti saljem drugom sluzbom, pa se opet nisi javio, i imam pravo da odlucim kome cu prodati, a ne da tebi koji se od juce ovde izlazim u susret, iako se drzim pravila da takvima kao ti ne saljem pre uplate. Nikad nisam imao problem, sad ga imam zbog idiota koji je resen da glumi ludilo. Nisi se udostojio ni da pozoves nego bez pitanja poslao poruku - posalji mi. Takvima treba zabraniti pristup ovde.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.