Stevan

Niš

Član od: 26.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od Stevana kožnu postavljenu jaknu. Rečeno mi je da je jakna polovna ali bez oštećenja i da je kao nova, zato ne može da mi spusti cenu. Ja sam pristao, ali kada sam dobio jaknu ona je bila u katastrofalnom stanju. Odmah sam poslao fotografije oštećenja i tražio sam da vratim jaknu i da mi se vrate pare. Stevan nije pristao i još je ispalo da sam ja oštetio jaknu. Zato ako nećete da budete prevareni nemojte sa njim poslovati.
Gospodin je krajnje neposlovan, pogadja se i nudi mizerne cene. Sve je do detalja objašnjeno i jakna nema nikakva oštećenja sto sam klijntu hteo da dokumentujem fotografijama ali on nije želeo uz optužbe da sam ga prevario. Poslao mi je fotografiju jakne i jakna ima minimalni ogrebotinu koja je mogla da nastane pri otvaranju paketa, a on je opisao da je jakna katastrofalna. Očigledno se gospodinu ne svidja model pa je želeo da mu vratim novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.