Stevan

Beograd

Član od: 04.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Trafoi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek ne daje znake života pa sam mu u nedelju otkazao narudžbinu, međutim, u ponedeljak mi šalje trafo i ja, da bih ispao čovek, prihvatim pošiljku da bih dobio trafo koji nije onaj navedeni u oglasu i uz to s izgorelim sekundarnim kalemom.
Posle ovoliko napisanih neistina i uvreda a imajući u vidu kompletnu hronologiju događaja, nameće se pitanje ;Da li je ovaj gospodin hteo da kupi deo ili je ovo unapred planirani scenario po kome treba da se nađe ili izmisli neki izgovor da se neko ocrni, iskompromituje i diskredituje . Hronologija prepiske preko KP. Deo naručen u subotu 09-07-2016god u 23h 30min. Deo poslat prvog narednog radnog dana ponedeljak 11-07 -2016god. U jutarnljim časovima oko 11h kurirskom službom AKS. U međuvremenu nije bilo nikakvog telefonskog kontkta. Najvažnije činnjenice u ovom da kažem nesporazumu su: Mogao je odmah da reeksportuje paket o mom trošku. Mogao je da i posle prijema ako nije zadovoljan isporučenim delom reklamira-vrati nazad uz povrat novca. Sve ove mogućnosti kao i telefomski kotatk gos.je preskočio i odmah krenuo sa blaćenjem i vređanjen preko kp. Transformator koji sam mu poslao je vrlo kvalitetan Korejski iz perioda 2000god nekorišcen i ispravan. Iz Gospodinove konstatacije “izgoreo SEKUNDAR” zaključujem da je njegovo znanje iz ove oblasti nikakvo (Sekundar kod ovih transformatora u realnim uslovima nikada ne izgori). Postoji jedino mogućnost, ako ga je uopšte probao, da nije obratio pažnju na izvode 110v-220v pa je priključio namotaj od 110V~ na gradsku mrežu 220V~i spalio ga. I pored svega ako je ovaj čovek imao časne namere a ovo je uradio iz ličnog nezaovoljsva a ne nekih drugih pobuda, neka se javi telefonom a ja ću mu nadoknaditi sve troškove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.