stevan

Novi Sad

Član od: 01.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kontaktirao sam prodavca i PRVO sto sam ga upitao dali rade zvucnici rekao je da radu i poslao video snimak na kom je pustio muziku i taj zvucnik radi ali mi nije rekao a ni naveo u oglasu da se slusalica jako slabo cuje. DRUGA STVAR u oglasu je bilo navedeno da je ekran perfektan kada je stigao telefon uocio sam 2 ogrebotine koje se primecuju pod određenim uglom to mu nisam zamerio jer telefon naravno nije nov al trebao je navesti u oglasu. TREĆA stvar primetio sam jedan beli piksel za koji mi takodje nije rekao a ni naveo u oglasu koji se vidi samo na beloj pozadini. ČETVRTA stvar je to sto mi je poslao Adapter za punjenje koji uopšte ne radi. i na kraju sam mu rekao da uplati 500 din za opravku slusalice po pola da snosimo troskove od dana preuzimanja do dana danasnjeg nije bilo uplate kada sam ga pitao kad ce uplatiti navedeni iznos za koji smo se dogovorili nije odgovarao Zbog toga je ova ocena.
Slusalica funkcionise, dok sam koristio telefon cule sr sve normalno i jasno.Koje jacine zvuk treba da bude glasan za nekog je individualno. Za ekran nije bilo nista striktno navedeno bilo je opisano generalno stanje telefone sitne dve ogrebotinice nisam primetio zaista. Beli piksel nije postojao to garantujem, telefon je poslat postom i sta se njemu desilo tokom slanja ja zaista ne znam, kao ni to da li beli piksel zaista postoji. Adapter je ispravan dok sam mu snimao telefon dok ide muzika punio se preko tog istog punjaca, zaista ih nemam 10 i da saljem neispravan punjac. Cena telefona je bila jos smanjena iako sam ga mogao prodati u Novom Sadu po vecoj ceni, onda zatim zatrazi slanje dodatnog novca, telefon je svakako star vise od dve godine i prodat po mizernoj ceni.Pozdrav sve najbolje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.