Stevan

Kragujevac

Član od: 21.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uplatio sam igru uredno, na šta sam čekao narednih 12 sati da mi se pošalje Social Club nalog. Nakon toga, dobijem nalog nalog koji mi je hakovan posle 12 sati (dok sam skidao igricu sa Social Cluba), nakon toga čekam još 3 dana da mi se da neki drugi account, na šta dobijem novi Social Club account koji je banoban za igranje preko neta (Online), na šta opet dobijam poruku "Ja sarađujem sa nekim Rusom, on meni šalje igre, ja ne znam ništa". Na predlog da mi se vrati novac nazad, dobijem poruku "Nemam ni kinte kod sebe".

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je faličan nalog koji nije ni njegov i koji ima banovanu opciju za online igranje, tako da je igra praktično beskorisna. Neće da vrati pare, ignoriše poruke. Nadam se da niko nikad više neće kupiti išta od ovog, ako imate ikakve sumnje, slobodno me kontaktirajte da vam pokažem fotografije. Klonite se ovog člana, u slučaju da mu posle ovoga ne ugase profil.
Pozdrav, culi smo se telefonom sa Bojanom i receno mu je da acc nema online. A sto ti nisam odgovarao na poruke? -mozda zato sto si mi pretio? I ja imam sve slikano i svu prepisku imam. To sto ti ne razmisljas pre nego sto potrcis u postu da uplatis pare, nije moj problem. "Pozdrav, Igra je nova, neotpakovana, spremna za igranje kada se instslira preko Origin-a?" na sta sam ja odgovorio da je to acc i poslao svoje podatke, i stize mi poruka da ce uplatiti u toku dana. nikakve informacije nije trazio, nista. i posle smo mi krivi. Molio bih administraciju da pregledaju poruke sa clanom, da vidite pretnje, i da sam sve sto je od mene bilo potrebno, uradio!

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dali su mi tudji akaunt koji je posle 20h hakovan, zvao sam ih tri dana da srede to ili da mi daju drugi akaunt. Sad ih zovem ne mogu da se jave, krajnje nedolicno ponasanje, ako mi novac ne vrate usledice tuzba.
Cekaj, ne razumem, dobio si CD KEY od igrice besplatno, nakon toga smo ti poklonili account sa fifa 18, sa nadom da ces nas oceniti pozitivnom ocenom sa dobrim komentarom, ti kazes da ces nam uplatiti pare za ovo (tacnije da nas "castis") i upatio si nam 1300din (imam i dalje postnet uputnicu) ti si promenio sve podatke na svoje i reci mi molim te, kako mi da znamo da li si ti to svestno uradio da bi dobio jos jedan acc ili ti ga je stvarno neko "hakovao"? Krajnje nekorektno sa tvoje strane, a za one pretnje usmerene nama ces ti biti prijavljen nadleznim organima. Hvala za negativnu ocenu i steta je stvarno sto ovde na sajtu ima ovakvih clanova!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.