Stevan

Kikinda

Član od: 22.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi 2 memorije ( dual kit ) od kojih je jedna ispravna a jedna neispravna, u oglasu je napisao da su obe ispravne i bez mana. Neispravna memorija ne prolazi MemTest86 koji izbacuje brdo grešaka, testirana na 2 ispravna kompjutera i na oba izbacuje greške, ne preporučujem saradnju.
kupac posle 3 dana od peuzimanja jednostavno mi da negativnu bez javljanja . . . navodno neispravna ( moguće da je došlo do nečega . . statika ili nestručnim rukovanjem ili bilo šta drugo ) sada nemam dokaza da je ispravno ili neispravno sada mogao mi je poslati bar rezultate testova . . . . iako je javio da ce mi se po preuzimanju javiti . . . .stojao sam za svaki dogovor i uvek stojim iza toga ako našto ispadne da neradi vraćam novac . . još me i napao i vređao po pozivu kad sam ga pozvao telefon da vidim postoji li način da rešimo situaciju . . .

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Procesor je takodje neispravne kao i maticna ploca i hard disk iako je prodavac naveo da je ispravan tako da su podaci u oglasu neistiniti.
U oglasu je lepo napisano da je ploča "neispravna" da nemoze da se upali a sve ostale komponente koje su bile su "neispitane"(vodi se kao neispravno) jer je tako dobijeno i tako je navedeno i da je sve za delove! Samo je za procesor i kuler receno da su ispravani, moze potvrditi u bilo kojem servisu, tako da su sve tvrdnje kupca neosnovane i netacne!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.