Stevanovic Igor

Leskovac

Član od: 23.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

u oglasu stajalo ispravan i fali samo ard disk i punjac. kad je lap top stigao adapter harda izvadjen i sto je jos gore bez njega ne moze nista da se uradi jer je lap top star i adapter je veoma redak i vredi vise nego lap top. tako da ovu osobu ne preporucujem za saradnju jer prikriva pravo stanje stvari koje prodaje. nisu neke velike pare ali bez tog dela lap top ne vredi nista .
kupujes lap top za 999dinara i dajes mi negativnu ocenu,a.lepo sam ti rekao sta fali i da se dovoljno ne razumem u komjutere,i neznam da tu uopste ide neki cesalj,meni su u servisu rekli da fali samo hard, mozda ti to izmisljas,posto nisi odusevljen sa notbukom po ceni od 8.5 eura,a na kraju mogao si i da ga vratis nebi bili nikakvih problema.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.