Steve-o

Varvarin

Član od: 23.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U oglasu stoji slika upaljenog laptopa i tekstualni opis da glavi u biosu. Stigao je bez wlan kartice i fioke, što nije navedeno sa je izvađeno, i ne daje nikakvu sliku. Ekran ispravan, očuvan, ali da mi je trebao samo taj ekran, kupio bih ga za duplo manje novca. Insistirajte na dodatnim informacijama prilikom kupovine od ovog člana, jer očigledno prećutkuje detalje. Generalno, oprostio bih mu ovu grešku, ali način komunikacije, gde poruku počinje sa "Slušaj ti. .. !" ne dozvoljava mi da dopustim da budem oštećen. Za svoj novac hoću to što se prodaje u opisanom stanju, a ne da na oglasu stoji jedno a predmet stigne sasvim dugačiji!
Da see razumemo! Drugaru Sam pozajmio nalog da izbaci neke oglase zato sto njegov nalog hakovali a drugi ne moze da otvori na isti maticni broj. On tvrdi da ova ocena nije realna I da je kupcu objasnio sve u vezi lap topa. Sto se mene tice ne smeta mi negative ocena samo da see zna da vise nema pristup mom nalogu I ne krivim ni jednog ni drugog, Sam Sam kriv sto Sam dao nalog drugaru! Molim kupce da zanemare ovu ocenu. I izvinjavam see clanu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.