Stevo djubre

Obrenovac

Član od: 07.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u opisu oglasa izostavljena najbitnija stavka, da je telefon zakljucan na iCloud i potpuno neupotrebljiv. .. Pri tome pravda se kako otkupljuje telefone iz inostranstva a u oglasu naglasio da je zakljucan na MTS mrezu. .. karticu nijednu ne prima! Ne preporucujem saradnju, cisto gubljenje vremena, para i zivaca. ..
ide gas :)

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako što se tiče prodavca ok je, stigao je tel nije cigla, ali vodite računa kako kupujete najbolje lično preuzimanje, telefon koji mi je prodao prećutao je da je telefon otvaran da je izvađena prednja kamera, ekran telefona je lepljen i ima fleke to je morao da napiše u oglasu, javio sam mu kakva je situacija i trazio neki dogovor on neželi nikakv dogovor tako da pazite kako sarađujete.
Da li ima neko na zajam 200e
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.