StexX

Leskovac

Član od: 28.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je reklamirao Playstation 4, a poslao sasvim drugi proizvod, nekakav stari DVD player, dodatno otezan starim knjigama i upakovan u nekoliko kutija kako bi delovalo teze i vece. Na telefon se ne javlja, poruke ignorise, kao i komunikaciju na sajtu KupujemProdajem. Jedini korak koji mi preostaje je da prijavim i da se nadam da svaki sledeci korisnik prvo procita ovu negativnu ocenu pre kupovine, za razliku od mene.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac stavio na oglas i5-2400 za prodaju, ja se javio poslao mu podatke, sve lepo proslo, stiže procesor i3-2100, zovem prodavca on kaže žena napravila grešku poslala pogrešan procesor, kaže poslaću za koji dan, prodje cela sedmica meni ništa od procesora, zovem ga da ga pitam kaže poslao sam, tražim mu broj pošiljke jer su mi u posti rekli nema nikakav paket za mene, kaže mrtav hladan “izgubio sam papir iz poste” posle toga nije odgovorio na jednu poruku i nije hteo da se javi na telefon, nisu sad bile neke velike pare, to je bilo 2.500 dinara, ali da čovek za tako male pare sjebe drugoga, nemam reči.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od clana sam poručio procesor i5 Stiže mi procesor i3 Nakon uklanjanja negativne ocene član je rekao da će poslati pravi procesor i nije ispunio obećanje Još prodaje neku suplju priču da mu je kod brata u automobilu priznanica od poste NE PREPORUČUJEM SARADNJU SA ČLANOM. Hvala

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Robu porucio 04. 10 i od tada komunikacija tekla korektno. Po pracenju i prijemu u njegovo mesto nakon 2 dana sam ga obavestio da ga paket ceka u njegovoj posti i da mu je ostavljen izvestaj o prijemu posiljke. Obavestava me o smtrnom slucaju 08.10 na sta sam mu izjavio saucesce. Kaze da ce preuzeti i da se vraca sa puta u Vranju za dva dana. Nakon toga tece rok za preuzimanje paketa i ja ga kontakttiram vise puta da preuzme isti. Potvrdjuje da ne brinem i da ce preuzeti. Prolazi 5 radnih dana i 4 neradna(subota, nedelja, subota nedelja) Danas vidim na pracenju paket se vraca. Ne secam se kada sam nekom dao negativnu ocenu ali ovo stvarno nema smisla. Ujutru cu platiti duplu postarinu koja premasuje vrednost porucene robe! Imam kompletnu prepisku za administraciju kao i broj paketa i screenshoot sajta za pracenje Poste. NE PREPORUCUJEM NIKAKAV VID SARADNJE SA OVIM CLANOM.
Jeste upravu je covek,nisam stigo da podignem paket. Imao sam smrtni slucaj i ni malo mi nije bilo do paketa. Izvinjavam se clanu jos jednom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.