Stiv Grk

Novi Sad

Član od: 16.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

zaista strašno, sve se lepo dogovorimm sa čovekom, ceo svoj dan okrenem naopačke da mogu sa njim da se nadjem, i sat premena pre nego što treba da se nadjemo on kao nekom drugom će prodati, ja sam odbio ponude za svoj uredjaj da bi ispoštovao dogovor sa njim. .. . tvrdi kao ispoštovaće me ovo ono nabaviće drugi uređaj, imam slike svih naših konverzacija kao dokaz, ako se nešto promeni i on ispu i tu svoju priču da će me ispoštovati promeniću ocenu ali znam da od toga nema ništa, zaista strašno, nema obzira za dogovor i jednostavno bez osećaja morala za dogovor sa nekim
postovani gospodine Pero, nije lepo da se sluzite lazima i izvrcete dogovor koji smo imali... imam sve nase poruke screenshotovane kao sto sam vam naglasio ako se nejavi decko iz Surcina koji hoce telefon za cash onda cu menjati uredjaj sa vama,decko se javio Nikola Jelic se zove danas mu je poslat telefon pa ce se i on oglasiti i oceniti kako jeprosao u trgovini samnom posto vi niste ni trgovali samnom a brye bolje stedosli da pisete lazi recite samo onako kako je bilo a ako ste se toliko uvredili i ako ste toliko neznog zdravlja dodjite ja cu vam pokloniti jedan A5 posto vidim da vam je on preci od obraza hvala bogu meni nije imam ih nekoliko a obraz samo jedan.Hvala vam na komentaru kupac telefona ce se oglasiti sutra i dati svoj komentar da li je zadovoljan ili ne.Veliki pozdrav cenim svacije misljenje ali ne lazno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.