Stiv. S

Zrenjanin

Član od: 22.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao mi je sav skrsen telefon uopste nije kao u opisu oglasa. Ali necu propasti za 3493din. Ptkupnina je bila 3000din. plus troskovi postarine 493din. Molio me da sto pre podignem paket. Neka je njemu na savesti a pare neka trosi uzdravlje. Zrenutno sam ostao bez prebijen dinar nemam ni za cigare. Srdačan pozdrav! !! !! !
Kako te nije sramota 10 dana stoji paket u pošti znači u zadnjem momentu si podigao paket inače bi mi se vratio i ja bi morao da platim poštarinu kao što si i veći broj ljudi zafrknuo, video si na slikama telefon u kakvom je stanju spustim ti cenu na 3000 iako je koštao 3500,i moliš me da ti dam pozitivnu ocenu, i ja to i učinim, a ti meni za uzvrat negativnu ocenu. Sram te bilo, zato i imaš više negativne nego pozitivne ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.