Stojan

Beograd

Član od: 15.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan odustao od kupovine kada je paket vec krenuo na put i trazio od mene da stopiram posiljku. Za razlog odustajanja navodi, citiram"tezak smrtni slucaj i da mu nije do grafickih i tih sranja" Menja broj u kontaktima i slabo odgovara na KP poruke, tj izbegava me iako je skoro svakodnevno prisutan a na broj koji mi je ostavio kao kontakt neodgovara niti se javlja na moje poruke. .. .. Trazio sam da se iskupi za placanje obe postarine u vrednosti od 500 din u narednih nedelju dana, koliko sam morao da izdvojim da bih dobio svoju graficku nazad ali se ni toga nije udostojio. Blamaza nevidjena, izmislja pricu da bi me se otarasio. .. .kada vec navodi takvu vrstu razloga za odustajanje trebalo bi da mi navede i relevantne detalje da bih mu to uzeo u olaksavajucu okolnost i oprostio ali sve u svemu jedna velika sramota za malo para. BUDUCI KUPCI ILI PRODAVCI DOBRO RAZMISLITE PRE TRGOVINE SA MATIJOM !

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Laze da je poslao maticu , uzeo je pare I pravi se lud . Iz dana u dan , ne znam kako ti nije stiglo ja sam poslao, meni se vratila kaze posle 2 dana. A svi dobro znamo da se u posti zadrzava 5 dana. Ne preporucujem , preso me za 2500 ,
Brate, koliki si ti lazov ne verujem.Uzeo sam ram, poslao mu plocu.Ploca mi se vratila, jer momak nije uzeo plocu, ja placam duplu postarinu i izlazim u susret pa mu posaljem opet, meni daje negativnu.Stvarno brate strasno.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik je u oglasu prodavao NOVU ram memoriju od 4GB, u medjuvremenu na otkupnu cenu (iz oglasa) je dodao jos 200din preko (navodno njegov cale slao nije znao itd. ) a mene je zamolio da svakako preuzmem paket pa ce mi on refundirati tih 200 dinara kad preuzme novac. RAM koji je poslao niti je NOV niti je ispravan. Testiran je u 3 razlicita desktopa i na svima pisti beskonacno, sto ukazuje na RAM problem. Na moje insistiranje da mu vratim RAM posto na njegovom kompu "radi", lik kaze da ne dolazi u obzir jer ne uvazava reklamacije na POLOVNU robu. Znaci sada RAM memorija nije vise NOVA iz oglasa nego POLOVNA. Izbegava dalju komunikaciju ponavlajuci da je ram ispravan. Nakon 3 dana niti je uplatio dopisanih 200 dinara niti zeli da uvazi reklamaciju. Izbegavati!
Covek laze puno!Lik prvo hoce nov ram za 1500rsd,ja mu kazem da je ram kao nov a ne da je nov,postavio sam slike ram i vidi se da je kao nov ali da nije nov,ja mu saljem u originalnoj kutiji od rama,naravno on meni salje poruku kako ram nije nov,a pre narucivanja rama je video slike i sve.Onda posle par dana mi javlja kako ram ne radi, i izmislja hiljadu razloga kako bi ja uvazio reklamaciju,ja mu kazem da na polovnu robu ne dajem garanciju.Posto vidi da ne moze da vrati daje mi negativnu ocenu i plus na to laze za neki kredit.Stvarno nije korektno od njega ovo sto radi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.