Stojan

Zrenjanin

Član od: 28.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako. Negativnu ocenu dajem iz razloga zato sto nije ispostovan dogovor kao sto je i bilo receno. Narucio sam crevo gibno, stiglo je sve ok, ali nije ispostovano sto je receno mi placamo postarinu za to, vi nemate nista sa tim, postarina je naplacena jos + 70 dinara zato da bi im firma AKS dostavila novac, krajnje beozbrazno i neprofesionalno. Oglas je sad odbrisan mozda zato da ne bih mogao da ocenim. Pise garancija 6 meseci a papirne garancije nigde nema! ! Zato kad vam kazu mi placamo postarinu ne veruj te i spremite 250 + 70 dinara da bi se novac dostavio.
Proizvodnjom i prodajom delova izduvnog sistema bavimo se 6 godina, od pocetka rada prodajemo robu na KP i za sada imamo samo tri negativne ocene a svi koji nisu zadovoljni nikad ne zaborave da ocene :). Kupcu ponudjeno da vrati proizvod uz povracaj novca (sve sa placenom postarinom) sto nije prihvatio. Mi se trudimo da budemo maksimalno profesionalni ali smo svesni da nece uvek svi biti zadovoljni.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da vi platite postarinu, sto je dva puta podvrdjeno, od strane vas, sto takodje nije ispostovano, a i nije bila cena po dogovoru, mala je razlika bila, ali opet nije dogovorena.
Pozurili ste sa ocenjivanjem bez trazenja objasnjenja. Kurir AKSa vam je greskom naplatio postarinu iako je i nama automatski naplacena postarina jer sa njima imamo ugovor o slanju robe. Na papiru koji su nam dostavili a koji ste i vi sigurno dobili uz robu pise da je postarinu platio posiljalac. Nadam se da cete biti zadovoljni koriscenjem naseg proizvoda sto nam je najvaznije. Zao mi je sto je doslo do nesporazuma, sve najbolje.

Elektronika i komponente > Alati i materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Isporuceni roba nije odgovarala opisu, nemogucnost dogovora po reklamaciji.
Prodate neonske lampe sa komplet armaturom, u transportu doslo do loma, ukupna steta 188.00 dinara. Kupac je zahtevao nadoknadu od 500.00. Zao mi je sto se nismo uspeli dogovoriti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.