Stojan

Beograd

Član od: 10.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Molim nadležne da ovu negativnu ocenu odmah i sigurno postave. Inače je ovaj ovde na K. P. dobio od predhodnika negativnu i upravu je. Inače se radi o tome da ovaj K. P. član ko zna za ovaj nalog dali je to ta osoba sumanjam da je njegov nalog. On se poigrava sa nama tako što ladno poručuje robu kokretno se ovde radi o telebvizoru od 42 inča, što nije mala stvar. Poručuje vrednu robu a ne kontaktira nikako usmeno. Niti se odaziva na poruke, a adresu daje drugačiju na sajtu a kada kurirske službe kucaju to ime i prezime izađe druga ulica i drugi grad. Ustvari kratko rečeno ovo se zove Spam nalog, i molim administraciju da odmah i pod obavezno zatvori blokira ovaj nalog. Sada da kažem u dve crte: kontaktirao me je na k. p. porukom dao adresu dogovorio cenu, i odmah mu poslao. Tj. poruku da šaljem tv sam dobio u 22 i 45 što stoji i dalje na sajtu, a paket sam naravno odmah syutra dan poslao normalno. Kada je paket stigao na drugu adresu, kratko je napisao u poruci na sms"nisi ništa poslao". Krenuo sam odmah u rešavanje nastalog mi problema, i nisam uspeo ništa uraditi a na sve to, ismejavao me je na sms porukama. OBAVEŠTENJE SVIMA! !! Ovu negativnu ocenu koju ste pročitali ili čitate, dobro razmislite bez obzira na ponuđenu cenu dali ćete se upustiti u rizik za vaš proizvod! !! !I tv od 42 inča košta dobre pare a evo šta se desi! !
Ne kupujte nista od Zvonka ko zna po koji put otvara nalog na Kp. televizo prodaje kao ispravan za 150evra prvo a salje neispravan tv sva sreca sto je kurir moj prijatelj pa sam prvo probao tv pa kad sam ustanovio neispravnost odmah ga vratio nazad platio bih ja postarinu ali zasto kad je hteo da mi podvali poslao sam link Kupujem prodajem gde Zvonko isti taj tv prodaje za cenu od 150 evra kao ispravan i uklonili mi negativnu ocenu da bih mi posle vratili nakon sto se njemu vratio tv.Tv je osteceni neispravan kao i sam prodavac koji me je zvao i pretio meni i mojoj deci.Mislim da nacin ocenjivanja na Kp nije pravedan i da ce morati naci neko drugo resenje o ocenjivanju Nemoze neko bez nijedne ocene da vam da negativnu ocenu nakon vasih 38 pozitivnih ocena.Prvu negativnu ocenu sam isto tako dobio zato sto me jelik ucenjivao da mu prodam po jednoj ceni a nisam hteo i odmah me ocenio negativnom samo zato sto smo razmenili poruku nakon cega nisam hteo da mu prodam ali nema veze gleda onaj odozgo i nas i vas koji rukovodite na KP

Audio > Risiveri | Surround

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moj zemljače, ne posluje se tako. Prvo se sve dogovorimo da bi mi idući dan javio da ne možeš da mi pošalješ jer ideš na put; dogovorimo se da kada dodješ sa puta da se nađemo u bg da preuzmem pojačalo i samo zbog toga dodjem u BG, ti se ne javljaš i kada si se javio na broj ispisan u oglasu, praviš se blesav, fora, pogrešan broj. .. Sačekao sam 12 dana da se javiš i ništa. .. Ne preporučujem saradnju, po meni, neozbiljno maksimalno.
Kakvih ljudi ima,da se svuda moras osvrtati,Uros je jedan od njih,podmukao covek koji je pun ucena nameravao da kupi uredjaj po dosta nizoj ceni nego koja je zaista bila i na kraju me ocenio negativno bez ikakvog smisla ko bi dolazio iz Kikinde za Beograd po neki uredjaj kad je jeftinije poslati njegov opis o mojoj neozbiljnoti pokazuje kakav je njegov obraz i ako ima dosta pozitivnih ocena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.