Stojiljković

Leskovac

Član od: 05.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E prvi put u mom životu dajem negativnu na kp. iskreno mi je žao ali moram. Od gospodina sam kupio džojstik u vrednosti od 4000din . Dogovorili smo se da platim u kešu 1500din i da dam igricu Mortal kombat (u vrednosti od 2500din). igricu sam lepo u kutiji upakovao, zastitio i poslao bexom. Dečko pošalje dzojstik pa mi kaze da ce raditi povrat zbog toga sto igrica ima 2 ogrebotine i kod njega nece da radi. Pristanem ja na to, poslao je u petak 18.12 igricu, na moju kucnu adresu 19.12 paket nije zastitio, pukla je kutija igrice i disk umesto dve ogrebotine, sada ima 8. .. Nebitno sve je to ok rekao sam mu nije prob u transportu se vrv ostetilo zato sto nije bilo lepo upakovano. Da bi me od 19.12 pa do 22.12 dečko svaki dan gnjavio za njegove pare koje mu posta nije isplatila. Nesto se zalio nemam pojma i mene jurili iz poste bezveze dva dana. Tako da zaobići dotičnog i ne preporučujem saradnju sa njim. Jos jednom da naponeem da mi je zao zbog negativne ocene ali da me neko naziva lazovom (indirektno) da ne govorim istinu da nisam preuzeo paket i tako dalje to ne dozvoljavam.
Čista laž, čovek je bio naporan za ocenu dokle mu nisam dao samo kako bi mogao izgleda da da negativnu jer nisam želeo da mu spustim cenu džojstika i samo zato jer sam mu vratio njegovu neispravnu igricu koja ne vredi ni 1000 din, ja bih zamolio članove KP Tima da lepo pročitaju prepisku i uklone ovu lažnu negativnu jer ne vidim razlog zbog čega sam je dobio, čovek je dobio ispravan kontroler, neispravna igra mu je vraćena, pošta je isplatila nakon što je kurir nekako dospeo do njega, nisam mu ni u kom navratu rek'o da je lažov. Mislim zaista sramota od njegove strane da laže

TV i Video > Originalni DVD i Blu-ray

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ukratko coveku poklonis nesto, posaljes paket i on ga ne preuzme i sad ja placam postarinu, bzog takvih stvari negativna, zaobilazite ovog korisnika! !!
Ovako, moram da kazem da mi je iskreno zao, istina je, nisam podigao paket, radio sam u 3-coj smeni i objasnio coveku kako stoje stvari, hteo sam da mu nadoknadim troskove postarine ali je povisenim tonom to odbio, pokusao sam opet da ga kontaktiram ali mi je odbijao pozive, javno se jos jednom izvinjavam coveku, zelim da ispravim clana i napomenem da je trebalo da me obavesti kada posalje paket, radi se o Blu-Rey filmovima i dva gratis narezana filma koja poklanja, cenu je korigovao od 4500 na 3900, u sustini da ne duzimo, ako ovo cita neka se javi slobodno, nadoknadicu troskove duple postarine, zelim vam sve najbolje!

Konzole i igrice > Xbox | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao punjac bez baterija, kad sam mu javio da nije posalo bateriju rekao da ce poslati o svom trosku, sutradan me blokirao
Zasto nisi napomenuo da sam ti dao i slusalice dodatno i da je postarina bila o mom trosku, plus dodatna postarina na bateriju koju si mogao u prodavnici da kupis, da bi mi se posle 3 dana vratio paket nazad jer te mrzelo da odes do centra grada posto si iz sela i tu mi se dodala jos jedno placanje, Mnogo hoces drugar, Sramota.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam kupovinu telefona, i rekao da mi javi kada bude poslao. Proslo je 2 dana, a covek ne odgovara na poruke, a uz to je i obrisao oglas, verovatno ga je prodao nekom drugom.
Ne možeš da u sekundi kažeš ozbiljan kupac i da pre toga ne pročitaš da imam ponudu, i nadaš se da će na tvoje ja sam ozbiljan kupac šalji odma da ti se pošalje paket, tvoj problem, letiš ko muva bez glave.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.