stolar

Temerin

Član od: 26.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ocena ide samo zato sto nije ispostovan dogovor oko pakovanja robe, te mi je stigla roba u jako losem i polomljenom stanju. ..

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno mi je da je elektromotor na turbini ispravan i to vise puta na moje pitanje. Turbinu sam nakon kupovine odneo majstoru da zameni lezajeve jer su skripali. Jedan lezaj je potpuno prskao i majstor je posumjao na ispravnost motora. Kada smo otvorili motor, videli smo da je stradao pod takvim radom. Ko ne veruje, imam slike. Javio sam se prodavcu telefonom, a doticni je u guzvi obecao da ce se javiti za pola sata. Nije se javio nikada. VIklovanje motora me kostalo 50 eur, a lezajeve sam posebno platio. Sve u svemu, neozbiljan i neodgovoran prodavac, kad su u pitanju ovakve stvari.

Građevinarstvo > Vrata i prozori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručena daska za pult (šank)sa precizno definisanim dimenzijama (poslata čak i fotografija pulta). Dobijena daska nije odgovarala po dimenzijama, imala je kružne rupe od stege na gornjoj površini dubine 2mm. Delovi počeli da se odlepljuju jer drvo nije bilo skroz suvo (prodavac tvrdio da je u pitanju suv slavonski hrast). Poslato prodavcu na korekciju. Ispravljene neravnine na gornjoj površini, dimenzije korigovane skoro pa kako treba ali lepljeni delovi se odlepljuju, drvo se deformiše i daska je neupotrebljiva. Tražim novog stolara da uradim ponovo, ne želim ponovo da mu vraćam na doradu. Koga zanima, poslaću mu fotografiju na mail da vidi kako to izgleda. U pitanju su odstupanja koja niko ne bi tolerisao. Naveo sam činjenice, u dogovaranju je prodavac bio vrlo korektan i rok izrade je bio ok. Cena je bila povoljna, ali obzirom da sam za tu cenu dobio neupotrebljivu dasku, možemo reći da sam bacio pare. Znam da je moj negativan komentar ovde usamljen ali ja ne poznajem čoveka i nenam nikakav razlog da bilo šta govorim o njegovom radu osim na osnovu ove, za mene neuspešne saradnje.
daska je odradjena perfektno,ali ponavljam perfektno.ovom coveku je nemoguce ugoditi,posebna vrsta ljudi.zamislite kad je za obicnu dascicu on iz beograda u kom ima 10 000 stolara nasao da porucuje od mene iz temerina. e to govori koliko je covek zaista komplikovan i filozof. ali sto ljudi sto cudi.lepota zivota i jeste u razlicitosti.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodata masina nije kompletna. U vrlo losem stanju. Glad za novcem. .. .nadam se da ce 25000 zadovoljiti vasu glad profesore!
masina je potpuno ispravna i u radnom stanju,jer je skoro nova.to sto vi neznate da pozicionirate drvo i radite sa njom pa vase neznanje pripisujete neispravnosti je nekorektno sa vase strane.u svakom slucaju hvala na oceni jer je beznacajna u odnosu na pozitivne utiske drugih clanova sajta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.