Stole

Šid

Član od: 19.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek porucio felnu i preusmerio na paketomat, kaze da nije dobio kod za podizanje paketa, a nije se ni zainteresovao da vidi u magacin D Expresa kako da resi problem. Predlozio sam da nadoknadi troskove transporta. .. doticni gospodin kaze da mu opet posaljem felnu i troskove koje sam imao njegovom krivicom podelimo na pola, i na to sam pristao ali da mi se unapred uplati otkup, jer sam mu vec jednom slao na taj nacin pa nisam hteo da opet prodjem isto.
Posiljka poslata pogresnom postom, preusmerena zbog nemogucnosti preuzimanja. Nakon preusmeravanja na paketomat, D expres nije poslao kod za preuzimanje. Ja da vitlam brzu postu po magacinima 100km po Srbiji, znas koliko me zabole za to. Predlog o ponovnom slanju i nadoknadi za posiljku prodavac nije hteo da usvoji. Trazi pare unapred bez robe. Hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.