Strahinja Stojanovic

Odžaci

Član od: 03.02.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam od njega valet kodove, rekao je da ce mi pola sata posle uplate poslati kodove, prošao je jedan dan i lik nije ni pogledao poruke. Zvao sam ga dva puta nije hteo da se javi. Ne Preporučujem saradnju, ako kojim slucajem mi pošalje kodove, menjam komentar!

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko nije preuzeo paket, navodno ima neki izgovor da je odputovao iz grada u koji je narucio, ne prepocujem saradnju sa njim, ne odgovoran je.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisem kompjuter od decka, isplaniram put od 200km. Vece pred polazak u 23h mi salje poruku prodat je kompjute, izvini ispao sam neodgovoran. Ne preporucujem saradnju sa clanom koji nema obraza.
Rekao si da svakako prolazis kroz moje mesto, to što si mogao usput svratiti je tvoja stvar, a takodje i moja sto sam prodao komp nisi ti nista rezervisao niti spomenuo ikakvu rezervaciju samo si rekao e dolazim po njega tad i tad ako ti odgovara to sto je decko dosao po njega pre tebe nije moja stvar, izvinio sam se ne znam cemu negativna ocena, poz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.