Strahinja

Kragujevac

Član od: 10.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Dvogledi, durbini i teleskopi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Poručio sam durbin koji je stigao po dogovoru, doneo sam ga kući i otvorio, moram da priznam da je bio dobro upakovan, video sam da okular stoji pored durbina, pomislil sam da je tako namerno poslat zbog sigurnosti, okular ima navoj i reših da ga zavrnem na njegovo mesto, što na žalost nisam uspeo, da ne dužim dalje, slikam i pošaljem slike pošiljaocu, nakon nekog vremena dobijem odgovor: Da sam ja polomio okular ili možda u transportu. Pokušao sam da vratim durbin na šta vlasnik nije pristao. Pre toga sam dobro pregledao durbin i našao sam sitne tragove lepka, što sam i rekao vlasniku, naravno da sve negira. U svakom sličaju ovo iskustvo me košta četiri hiljade dinara. Predmet ne odgovara opisu, samo zato što je vlasnik pokušao da prikrije oštečenje. Komunikacija je bila ok, do mog preuzimanja durbina, novac ne želi da vrati. Ispoštovan dogovor oko slanja, samo to, mislio sam da kupujem ispravan durbin, nov košta osam hiljada dinara.
Odgovorno tvrdim da je Durbin poslat u ispravnom stanju neprekrivam ostecenja sto se moze videti i po mojim ocenama . I dugogodisnjoj prodaji na KP-u , samim tim sto sam isproveravao durbin i poslao vise slika Gospodinu trudio se maksimalno da mu docaram preko slika u kakvom je stanju i kako se vidi kroz njega neprihvatam reklamaciju niti snosim odgovornost ostecenja u transportu ili od samog kupca . Zao mi je sto je ovako ispalo ali nemogu da prihvatim reklamaciu jer znam sta sam poslao i u kakvom stanju ...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.