Strahinja

Pančevo

Član od: 19.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo da kupim tel. sa 8GB RAM-a međutim prodao mi telefon sa 6GB RAM-a a napisao mi i rekao uživo prilikom preuzimanja da ima 8GB. Ja nisam odmah proverio zbog poverenja. Odem kući a ono ima 6GB. Onda kaže nije upućen a bavi se tehnikom, novac potrošio odmah tako da nije prihvatio reklamaciju. Kaže spustio cenu, jeste ali za dogovoreni tel. od 8GB. I tako umesto da dobijem bolju verziju tel. dobijem lošiju. Roba ne odgovara opisu a savet za buduće kupce da izbegnu bilo kakvu kupovinu ili da tri put provere i ništa na poverenje!
Totalno ne opravdana negativna ocena. Prodavao sam telefon Samsung A528B/DS, znaci svako moze da izadje na internet i pogleda kolicinu radne memorije, u ovom slucaju 8/128GB. Na vec povoljnu cenu se cenkao kao da smo na pijaci i spustio sam mu cenu. Dosao je licno po telefon pregledao ga je na licu mesta i proverio sve. Nakon toga me zove od kuce kako nema 8GB, vec 6GB, kako on vec ima takav telefon i zna sve o njemu. Trazi da mi vrati telefon, a ja njemu novac. Verovatno je hteo da mi uvali taj njegon od 6GB nazad, na sta naravno nisam pristao jer je bio i pregledao telefon uzduz i popreko.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.