strahinovic

Beograd

Član od: 06.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

1. Poslat mi je sasvim drugi predmet od onog koji sam ja kupio. Razlog "dete pogrešilo"! ? 2. Kada je predmet vraćen, prodavac ga nije podigao iako mu je ostavljena uputnica da je uručenje pokušano (pošta, post-ekspres). 3. Posle kakvog-takvog dogovora da mi prodavac refundira novac (otkup, tri poštarine)na račun koji sam mu ostavio u porukama na KP, isti se više ne javlja.
Greskom poslat predmet kupovine-DA Dogovor oko vracanja-DA ALI : Kupac nije obavestio kada je poslao predmet kupovine, nije poslao ni broj adresnice kojom je poslao predmet. Kada je poslao upit da li sam primio predmet povracaja posle 5 dana i mog odgovora da nisam poceoje da me ubedjuje da je pokusana dostava i da je ostavljno obavestenje-NIJE TACNO! Uzeo sam broj adresnice otisao u postu ali predmet je vec bio vracen njemu. Jedina komunikacija porukama premda sam ga ja licno zvao bar 5-6 puta a nikada nije nasao za shodno da pozove i da obavesti. Moja greska -TACNO sve do trenutka ubedjivanja da mi je pokusano urucenje i da mi je ostavljeno obavestenje OD TOG TRENUTKA VISE NISAM HTEO DA KUMUNICIRAM SA NJIM!!!!!!-to nije istina.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.