STRAIN Trade

Smederevo

Član od: 17.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako da bi ocenio saradnju sa ovim članom i obrazložio zašto ovakva ocena. Prodavao je toshibu u neispravnom stanju objasnio sqm dq kupujem laptop za delove prema dijagnostici njegovoj bio je problem sa grafikom. Mene je zanimao panel ponudio sam nižu cenu od naznačene našta je on uz obrazloženje da ima dosta delova da se iskoristi cena fiksna. Objasnio sam mu da mi laptop treba zbog panela na šta je on rwko da nezna u kakvom je stanju i nije napomenuo da je panel već rastavljan i otvaran što se po šrafovima odmah videlo. Ipak želeći da poverujem da je korektan i da stvarno opisuje robu onqkvom kakava jeste naručio sam po naznačenoj ceni i platio uredno otkup i poštarinuDobio sam stvar koja apsolutno ne odgovara opisu sa gomilom neispravnih komponenti tako da sam zbog gospodina pretrpeo štetu od 4500 dinara Zato jedna ogromna negativna da se naučiš da poštuješ tuđe vreme i novac.
Ne znamo sta da napisemo jako neozbiljan kupac , ali OK kupac je uvek u pravu. Pre svega u svakom oglasu stoji opis: Svu robu kupljenu kod nas mozete vratiti u roku od dva dana od dana prijema kod kupca. Kupac je tek posle dve nedelje ocenio negativno iako je imao mogucnost povracaja ako nije zadovoljan. Ocenio i blokirao, kada smo probali da ga kontaktiramo nije hteo da se javi da vidimo o cemu se radi u cemu je problem, iako je uredjaj kupio kao neispravan imao je mogucnost povracaja. Jer ovo sve sto je naveo u opisu ocene nema veze sa vezom. Uredjaj je lepo video na slikama i u opisu svaki detalj napisan. A to sto je on ko zna sta radio dve nedelje sa uredjajem i ko zna sta zeznuo a imao je mogucnost povracaja, mislim da je fer i posteno sa nase strane dati kupcu dva dana za povracaj iako to mnogi ne rade i mislim da je dovoljno da kupac za dva dana ustanovi da li mu odgovara ili ne odgovara. Tako da mislimo da je ova ocena NE postena i NE korektna od strane kupca. A drugi kupci neka sami presude da li treba saradjivati i dalje sa nama jer se po nasim ocenama vidi da smo ozbiljni prodavci i da ima dosta zadovoljnih musterija jer uvek gledamo da ispostujemo dogovor.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.