StreetVendor

Beograd | Zemun

Član od: 09.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam paket da bi cekao njegov vise od deset dana, na kraju me je blokirao pa mi je njegova mama vratila paket. Jako neozbiljan clan izbegavati svaku komunikaciju! Ocena 0
Vi niste blokirani gospodine,poslali ste jaknu bez kapuljace na Kojoj ne radi rajfeslus i to niste naveli u oglasu ?. A ne znam sta je sporno u tome sto ja nisam imao vremena da vam vratim paket,pa ga je poslala moja majka. Negativna ocena iz nezadovoljstva.

Obuća | Muška > Papuče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preporucujem svima da izbegavaju saradnju, sto sam i sam trebao da uradim na osnovu negativnih ocena ovog clana. Prvo sam mu sacuvao par dana papuce, zatim poslao kada mu je odgovaralo, i onda ih nije preuzeo, i morao sam da platim duplu postarinu. Rekao da ce platiti troskove postarine, a ni to nije uradio. Po oglasima i na profilu ima nekoliko brojeva telefona, IZBEGAVATI.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Smanjio sam mu cenu maksimalno, odbio dva kupca koji su nudili isti ili malo veci novac jer sam mu dao rec, a moja za razliku od njegove znaci nesto, pomerao datum da nadjemo onaj koji mu odgovara da bi on na kraju seenovao poruke i nije cak ni javio da ne moze da ispostuje dogovor a pisao je u poruke kako uzima sto posto i da mu rezervisem jer sigurno uzima i da se ne brinem. NE BIH PREPORUCIO NIKOME DA KUPUJE OD OVE OSOBE NITI DA PRODAJE NJEMU NIKAKO! Ukoliko neko ne veruje prosledicu slike poruka nije problem.
Moje postovanje pre svega za gospodina,samo ne razumem cemu negativna ocena i cemu toliko preuvelicavanja? Smanjio mi je cenu maksimalno?Cena telefona je bila 50eura,na sta sam ja vama ponudio 5000 dinara,vi ste rekli da ste vec dobijali slicne ponude koje ste odlozili do cetvrtka,ukoliko ga ne prodate po vasoj ceni.Sutradan sam vam se javio i ponudio vam 45eura ,na sta ste vi rekli da sacekam do cetvrka.Vi ste se meni javili u cetvrtak i pitali me da li sam idalje zainteresovan oko kupovine,na sta sam ja rekao da jesam,ali za dva dana,i zamolio ga da mi rezervise uredjaj. Nakon dva dana mi se javio covek u 20 do 4 popodne sa pitanjem da li cu uzimati telefon , odgovorio sam mu da hocu jer mi je stvarno bio potreban ,ali da necu stici danas jer sam u guzvi,i samim tim aludirao da cu ga nazvati kasnije. Stvarno sam bio u guzvi(tu rec sam iskoristio kao sinonim za moj problem koji sam imao tog dana i koji mi je stvarno bio bitniji od telefona i ove negativne ocene) ,nisam nijedne sekunde pomislio da izradim kolegu sa sajta. Tako je na drcnu poruku koja mi je stigla u 20h tog dana nisam hteo da odgovorim,jer je uz moje duzno postovanje kroz celu komunikaciju,vasa poslednja poruka Nemanja bila totalno bezpotrebna.Ako vam je toliko do tih 45eura javite mi se porukom mogu vam poslati PostNet-om ili vam dati licno pa mi vi vratite kada prodate uredjaj.Srdacan pozdrav,Miljan. PS: Samo mi nije jasno zasto je gospodin napisao da ne preporucuje da neko kupuje nesto od mene,jer imam 56 pozitivnih ocena i vecina njih je za mobilne telefone,zivim od ovoga i posteno radim svoj posao,da bi me neko zbog svog nezadovoljstva kanalio :) pozz

Odeća | Muška > Sportska odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Naglasio druge velicinu i stanje artikla U ostalom bio manje vise korektan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.