Štrk

Leskovac

Član od: 05.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek trazi poklopac, posaljem on ga nepreuzme, vrati mi se postarina i sad ja moram da placam za neciju neodgovornost i neozboljnost. .. . IZBEGAVAJTE OVOG CLANA MAKSIMALNO
Jesam trazio poklopac, ali po ceni za koju smo se dogovorili preko kp poruke. Dogovorili smo se oko cene, a on je prilikom slanja posiljke stavio vecu cenu otkupnine od dogovorene sa izgovorom da je to mozda greska postara i odmah obrisao oglas. Ako je kojim slucajem greska postara vidi se u izvestaju koji ostaje posiljaocu, a ne mene da pita preko kp poruke koja je cena navedena. Ja volim samo da ispostujem dogovor! NE TREBA SARADJIVATI SA OVAKVIM CLANOVIMA KOJI SE DOGOVORE OKO CENE, PA POSALJU PO VECOJ CENI, PA AKO PRODJE PROSLO JE I TREBA IH IZBEGAVATI U STO SIREM KRUGU.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao go mesing. dogovor je bio samo bez stakla 700 dinara u prvom predlogu gde sam nudio za 400 dinara tada da skine staklo , kablove i sijalicno grlo , za 700 trebao je dati grlo i kablove
Cena cele lampe je bila 1000 dinara. Trazili ste samo mesing da kompletirate nesto. Dogovor je bio za 700. Vasa poruka koju ste poslali na kp 27.10 u 23.12h i ponudili 400 dinara samo za mesing ja sam vama odgovorio porukom 27.10 u 23.24h da mogu da vam dam za 700 din., na sta ste mi vi ponudili da mi posaljete neke kugle sto sam ja i odbio. Danas kad ste preuzeli posiljku poslali ste mi nekoliko sms poruka na telefonu i ja sam vam ponudio da resimo nesporazum. Ponudio sam da vam posaljem sijalicno grlo i kabal koji je oko 10 tak centimetara o mom trosku sto ste vi odbili. Sledeci put kad budete pazarili kupujte ono sto stoji u oglasu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.