Strong Distribution

Beograd | Vračar

Član od: 17.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam patike kod gospodina/gospodje. Receno da su poslate Bex sluzbom. Prvo mi govori da nisam dao dobar broj telefona, sto sam naravno uredno ispisao, drugo se izvinjava i govori da je greska kurira da ce kasniti 2-3 dana isporuka. I to sacekam ajde sta cu. Medjutim i to prodje i nista, covek se posle toga ni ne javlja niti odgovara na poruke. Stoga jedno lose iskustvo i ne preporucujem nikakvu saradnju. Pozdrav
Ja se izvinjavam čika Miletu jer sam danas posle vise od dva meseca tek ušao na svoj nalog. Sve sto je napisao je u pravu ali patike se ni meni nisu vratile već su mi refundirali novac. A ja se nisam potrudio da javim. Mada moglo je i bolje obzirom da ste 3x uzimali od mene do sad ne znam čemu ovakav komentar, ali dobro.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac prodaje kopije hugo boss trenerki, posle prvog pranja trenerka se smanjila za dva broja, i pritom je felericna trenerka. .Na moj zahtev za zamenu nije pristao i prestao je da se javlja na telefon.
Gospodin je pre par nedelja kupio trenerku koju je LIČNO PREUZEO. Prilikom preuzimanja iste, doneo je svoju trenerku koja je original navodno kupljena u Italiji , da bi uporedio sa mojom. Istu je probao, i bila mu je knap, ali je ipak uzeo. I dobio račun za istu! Zove posle 20 dana i priča mi priču kako se Trenerka smanjila za 2 broja što je nemoguće i da je najgori mogući pamuk. Ja ga pitam je l je sušio u mašini, on zbunjeno odgovara kako je samo jednom oprao u mašini. Pa kasnije menja priču i izjavljuje da je trenerku prao ručno na 20 stepeni, kada mi je to rekao već sam bio uveren da se radi o notornoj laži. Odmah sam mu rekao da neće biti zamenjeno niti će novac biti vraćen. Sada u komentaru još kaže kako je kopija, znači čovek sam sebe demantuje. Prodao sam preko 40 trenerki konkretno HUGO BOSS. Nijednu žalbu imao nisam. Što se da videti u ocenama koje imam, poštenim i dugogodošnjim radom. Da prodajem kopije opcija ličnog preuzimanja sigurno ne bi postojala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.