Studio Quantum

Beograd

Član od: 28.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klavijature | Setovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle uplate, poslo setove nemaju veze za taj model, setovi pola prazni, nemaju veze sa orginalom, covek i nezna sta prodaje, a i podatke kad mu trazis za uplatu, nece da napise ovde na kupujem prodajem, nego zahteva da mu se posalje mail pa tamo ce poslati, to se vidi da mulja nesto. OPREZ! !!
Gospodine, ne znam o kakvoj uplati Vi govorite? Kome ste i šta uplatili? Kada? Setovi nisu ''pola prazni'', nego su u zipovanim arhivama, koje su zaštićene šifrom i koju nemate, jer niste izvršili uplatu!!! Zato ih ne možete raspakovati. Pa, kako Vas nije sramota da ovakve nebuloze pišete??? Molim KP tim da mi omogući prikazivanje kompletne prepiske na mom Yahoo mail-u sa dotičnim članom! Za 3 godine nijednu transakciju nije obavio, pa našao da meni daje negativnu ocenu za svoj bezobrazluk, užas... Apsolutno izbegavajte saradnju sa ljudima poput ovakvih!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.