Stvari

Bač

Član od: 10.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je u oglasu napisao da prodaje S3 NEO duos sto nije tacno, kupio sam telefon od njega i u servisu su mi rekli da je samo ploca telefona od S3 nea a sam telefon je obican S3. Meni je konkretno bio potreban displej od telefona za moj telefon S3 NEO koji ne odgovara od obicnog S3, dakle Telefon koji se prodavao kao S3 NEO JE OBICAN S3 I MENI NICEMU NE SLUZI.
Član je kupio telefon za koji je bilo navedeno da je neispravan i da je najverovatnije problem ploca sto je i sam potvrdio da je displej ispravan. Dobio je orginal kutiju na kojoj je orginal IMEI i poklapa se IMEI-om na telefonu. Nije pokusao da resi problem vec jednostavno dao negativnu ocenu. Znaci saradnja ravna nuli. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.