Sulc

Kruševac

Član od: 21.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Blokirana sam od strane koristika kada sam trazila nove maske jer su stigle 2 od 3 polomljene, poslate su tako jer je paket bio super upakovan a polomljenih delova nije bilo unutra. Jedna je imala 2 velike ogrebotine. Odmah su poslate slike na viber i rekao je da ce se javiti taj dan ili sutra, a nije, kada sam pokusala da ga kontaktiram posle 5 dana blokirao me je na kp i ne javlja se na telefon. Savetujem ostalim clanovima da izbegavaju kupovinu.
IZVINJAVAM SE MOJIM KUPCIMA,ali reklamacije prihvatam naravno,uvek sam i prihvatao,poslao bih i 10 drugih maski,nije problem. Ali poslate su mi slike od MASKE KOJE JA NISAM POSLAO,dobio sam negativnu ocenu na prevaru,ovo stvarno nema nigde,sramota! Da su poslate slike od moje maske,naravno da bih poslao,ali ok!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je manje vise u solidnom stanju. Poslao mi punjac od LG a ne od Nokia telefona koji sam kupio. Nece da mi posalje original punjac a ja da mu vratim ovaj. Nije dogovor ispostovan a ni predmet iz oglasa.
Telefon je kao nov i sam je to rekao,ja ne znam koliko puta sam trebao da mu ponovi da zbog USB sam posloa punjac od LG i da hocu da mu posaljem punjac,ali nisam mogao tog dana. Hteo je da mu posaljem punjac,moj da vrati nije ni spominjao,postarinu niti bilo sta,nisam pravio pitanje,obrazlozio sam zasto ne bi mogao istog dana da mu to posaljem,nego sledeceg kroz dogovor smo trebali da se ocenio,posto je izradio me(sve lepo kroz pricu)da ja njega ocenim pozitivno,ocenio sam ga! Onda mi nista nije pisao celi dan i ja kada sam usa video sam negativnu ocenu,samo ne znam kako takvi neki ljudi mogu da budu tolii dvolicni,katasrofa

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Nokia | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio vise maskica, stiglo pola polomljeno, jedna polovna, korektna komunikacija do preuzimanja, posle je nije bilo.
Maske su bile cele kada sam poslao ja stojim iza toga,mozda su se u transportu polomile,ali to je drugo,ja sam poslao cele. Korisnika sam celi dan zvao da bih mu poslao druge maske,on se nije javljao i ocenio me negativno ocenom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.