Suplementi

Subotica

Član od: 18.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako bicu detaljan i konkretan. Lik mi je poslao i prodao fake kreatin. narucio sam dymatize od 1kg, stiglo je sutradan ali u falsifikovanoj ambalazi sto je ko se razume na kilometar vidljivo. Kutija je mat crna, nalepnica jeftino odradjena, nema hologram, nema foliju, nema mericu unutra, nema kesicu, nema na kutiji natpis 100% pure pharmaceutical grade sto je neka garancija da je kreatin dobre cistoce, nema nista sto poseduje original ali ima miris na vanilu kada se otvori a malo dete zna da je kreatin supstanca bez ukusa i mirisa. Ovo je pakovano u kucnoj radinosti i iz dzakova mereno ko zna kakvog porekla supstance a prodaje se pod nazivom brendirane firme falsifikovanjem etiketa i ambalaze ali losa kopija koja ko se razume odmah bude jasno o cemu je rec. Posle svega otisao sam na dymatize sajt i ukucao sa ove kutije bar kod i poslao im, stigla je potvrda da se ne radi ni o jednom njihovom proizvodu i da je kod nevazeci. Ljudi oprez jer mozete ozbiljno ugroziti zdravlje unosom fake smeca koje pakuju u kucnim uslovima. Bolje je dati 200-300 din vise nego baciti pare na falsifikat. Ne mogu da verujem sta se radi. Kontaktirao sam doticnog i rekao mu sve trazio sam pare nazad ili da posalje originalan proizvod koji sam narucio a da mu vratim smece koje je poslao nazad. Odgovor je bio samo tebi ne valja niko se ne zali, svi prodaju isti kreatin i sto si ga otvorio ako si video da je fake. Ovo pisem iskreno i da bi pomogao ljudima koji planiraju kupiti ispravne suplemente otvorite cetvere oci. A tebi rodjace neka je na cast i da sam blize doneo bi ti da licno isprobas svoj proizvod. toliko nadam se da je jasno sve.
Hvala na lepom zeljama. Covek ko se razume video od kilometara da je fals otvorio kutiju.. Smesan si.. pazari na kp i trazi hologram i vodeni zig od ovlascenog distributera.. Ne znam ko si i sta ti bilo namer za ovo ali svaka ti cast. Bravoo dajem ti like malo kasnije...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.