suza

Beograd

Član od: 14.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Tastature

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije primljen paket koji je porucen dan ranije. Ne preporucujem saradnju.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

stvarno nefer! Telefon usnimljen lepo, pitanje da li je opšte ovaj ili neki drugi! ? Prodavac tvrdio u razgovoru da je ispravan, očuvan. Nije se on pojavio već žena mu. Kada sam mu nakon samo sat vremena javio prvo porukom na KP da tel ne radi, baguje, a onda i porukom na tel, ne javlja se! ? Podmuklo, nefer komunikacija - nekorektna. Svaka osuda. Prevara od 120eur. Ide druga negativna! !

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam lepo da li je telefon potpuno ispravan rekla mi je da jeste i da nema nikakvih mana. Stigao mi telefon ne radi otisak prsta, poklopac baterije ne uleze kako treba, baterija drzi par sati, greje se. .. Na poruke ne odgovara. IZBEGAVATI U SIROKOM LUKU OVOG CLANA!
Zalite se na telefon koji je poslat skroz ispravan, uvek proveravam sve i pre slanja, telefon smo normalno punili, otisak prsta je radio, to je suprug proverio,a i sa poklopcem je sve bilo u redu sto se moglo videti i na slikama, a slikano je sa svih strana.Trazili ste da spustimo cenu, spustili smo skroz ispod cene.Nisam stigla odgovarati na poruke zbog drugih obaveza.Telefon vam je poslat SKROZ ISPRAVAN i zauzvrat sam dobila negativnu ne znam zasto. Tako da mozda je problem u vama, ne u telefonu, jer koliko god covek da ispadne fer i korektan, uvek kritikuje onaj koji nije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.