Suzana Zivanovic

Član od: 05.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Mešovita roba

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Suzana me je slagala dajoj je kuća izgorela. 10ak puta sam joj slala i poklanjala garderobu novu msrkiranu i} eko 20kg pakete i tepihe. A zatim da ima unuku, sve o garderobe sam uvekza decu poklanjala. Jednom je ila zamena, garderoba za bebe za jednu ženicu kg a je samohrana majka i rodila je blizance. Celu no sam pre la stvari i to je tražila da joj slika svaku stvar i nije poslala nikada stvari a paket sa punom garderobom je preuzela. Drugi put me je**** za tepih koji sam jj poslala nv čupavi uz simboličnu nadoknadu ali da / pošalje na reč kada primi penziju. Post netom. Nisam je oponinjala i nikada nije poslala. Sada je tražila garderobu opet, rekla sam joj koliko košta poštarina i rekla je pošalji sačekaj kada primim penziju čuvaj d tebe nemoj nikome da daješ uzimam. Pozvala je i posle 13 dana koliko sam joj čuvala platiću dostavu. Naravno po treći put i nije preuzela psket zbog poštarine a tražia je 15kg paket. Nisam htela, da dajem negativne ocene nikome ali preterala je. A svu tu garderobu je rodavala n ulici. To meje pogodilo sve što e bilo muško rekla je ima dva sina i ćerku i dv unuke. Sve to popto ima, samo jednog sina koji nije oženjen, uzela je novo za njih dvoje a ostalo za drugog sina i ćerku i unuke je prodala. A bilo ni j čudno to kada sa je pitala da li joj treba posuđe rekla je ne. Ne basedajte na lažne priče kao ja i laži. Blokirana sam. zvala sam je lokirla me je i ona injen sin.

Igračke i igre > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram da dam prvu negtivnu Suzani i uopste na sajtu. Zena mi se javila cim sam oglasila igracke i posto smo vec saradjivale, ja sam jos ubacila stvari koje sam poklanjala i za nju i za njenu unuku. Paket je bio veliki i tezak preko 5kg. .. rekla sam joj da ce biti tezak i javila joj postarinu. Sve je bilo ok. Kad je paket stigao na sajtu je pisalo zaduzena za dostavu. Saljem poruku da vidim da li je preuzela, ona kaze da joj niko nije javio. Opet se nadam da ce podici jer dani isticu. .. .nista se ne desava. Paket mi se vratio, nisam dobila ni odgovor na to sto sam joj rekla da treba da platim dupli ptt jer stvarno ima mnogo stvari i igracaka. Nije mi ni rekla da ne moze da podigne, niti da se bilo sta desilo i da nije u mogucnosti da uzme paket. Nisam mogla da verujem da sam ovo dozivela od nje jer prvi put saradnja je bila super. Zato dajem negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.