Suzana

Šabac

Član od: 19.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

pitam sa za uozeno ostecenje i clan je odgovorio da je samo ogrebotina. jedna guma je vozena na prazno i skroz isecena bocno drugoj je unisten falc prilikom demontaze i ne moze da se napumpa. upakovane su bile tako da ne mogu da se vide prilikom preuzimanja da ih ne bih vratio. platio sam 900din postarinu ko zna koju kilazu prijavila na cenu od 1200. za dokaz da sam u pravu mogu slikati ostecenjai kopiju poruka gde kaze da nisu ostecene gume
Evo Vašeg pitanja: samo mi odgovori da li su probusene,na prvoj slici gde pise snowpro ne znam da li ostecenje ili samo ogrebotina? Moj odgovor: Gume nisu probusene, bile su na mom autu i skinute su jer sam stavila nove, a to sto vidite na slici nije probuseno vec kao oguljeno ili prepuklo, ne razumem se vec. To sto kažete da su vožene na prazno nije tačno jer su gume bile na mom autu koji se vozi svaki dan sve do zamene drugih tj.novih guma. Upakovane su bile u foliju samo i ulepljene kako bi ih bilo najlakše transportovati, a što se poštarine tiče u Bex-u su gume merili i po tome napisali poštarinu na mojoj adresnici 760din + otkup za dve gume 1200din. A Vi ako ste očekivali nove gume za te pare otiđite sledeći put u radnju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.