Svasta covece

Kraljevo

Član od: 30.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Kolekcionarsko oružje domaće

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Osoba narucuje robu i nece da preuzme istu cak ni posle poruka na Kp i na mobilni u kojim ga upozoravam da je zadnji dan da preuzme paket jer ce mi se vratiti pa cu morati platiti duplu postarinu i da cu mu dati negativnu ocenu. Poruke je procitao ali nista nije odgovorio pa sam ga nazvao na mobilni i cim sam se pretstavio on je prekinuo vezu tako da nisam nista drugo uspeo da mu kazem. Paket mi se vratio neotpakovan sa pecatom NIJE TRAZIO i platio sam 363 din postarine na vrednost paketa od 500 din. On je insistirao da se odma ocenimo jer zna da ce sve biti u redu nasta ja na svu srecu nisam pristao dok ne preuzme paket. Molim tim Kp da udje u poruke i da se uveri da je to sto sam napisao istina jer ce verovatno taj lik posle negativne ocene da nesto izmisli kako bi krivac bio ja a ne on. Napominjem da mi je ovo prva negativna ocena koju sam nekome dao i to sasvim zasluzeno. Poruka ostalim clanovima Kp IZBEGAVATI SVAKU SARADNJU
Gospodine ivanje Posavetujte se sa zdravstvenim licem Hvala na oceni veliki pozdrav sve najbolje

Lov i ribolov > Lov | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati saradnju, narucuje robu i svesno ne preuzima pakete. Navlaci na davanje pozitivne ocene vec pri prvom kontaktu, i pre preuzimanja paketa. Kada pitate zasto ne preuzima paket pravi se luda odgovara sa recenicama tipa "vodi me do ove gladi" sto ja najiskrenije nemam pojma sta znaci. Ovo je prva negativna ocena koju sam ikada dao i veoma zasluzena. .. A i po odgovoru osobe koji ce uslediti na ovaj komentar ce svima biti jasno sa kim imate posla. Jos jednom da naglasim IZBEGAVATI SARADNJU! !!
Gospodine nikola ! Sa vama nesto nije u redu POZDRAV hvala na oceni

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte saradnju sa ovim muckom, jer zahteva slanje pouzecem a paket ne preuzima. Jako losa saradnja sa doticnim.
Rec je o coveku koji preprodaje starudiju i smece sa vojnog otpada i naravno da nisam hteo da preuzmem kada sam pogledao u posti stvar koju mi je poslao bila je u 5 delova ,,, Pogledaj te odakle se covek nalazi i sve ce vam biti jasno

Sport i razonoda > Kamp oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis stanja stvari totalno pogrešan , opis veličine takođe ne adekvatan ! Sve u svemu kako je stiglo tako sam bacio u smeće! I MOLIM TE KADA PROČITAŠ NEMOJ DA ME ZOVEŠ.
sta si trazijo to si i dobijo. sta bih ti za 2000 dinara novo jeli
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.