Svasta za vas(Aleksandar)

Pančevo

Član od: 16.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ugradni elementi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Malo je reći da sam nezadovoljan. Kad nešto platite 18700 din onda očekujete da dobijete ono što ste naručili. Iako sam se čuo sa"Aleksandrom"i preko KP i telefonom da dogovorim porudžbinu, on se napravio lud i poslao mi pogresnu ugradnu ploču koju ja nisam hteo, koja uopste nije bila na slikama u oglasu, i koju sam mogao da platim 1300 din manje. Kada sam mu poslao slike i nazvao ga, opet se napravio lud i rekao da ne razume u čemu je problem da sam dobio ploču na zemni gas, da oni imaju više magacina i da ne mogu da otvaraju svaki paket pre slanja. U oglasima je stajalo i da ima garancija od godinu dana, koju naravno nisam dobio. Napomenuo bih i to da je paket adresiran na nekog kineza a ne"aleksandra"tako da ko zna koja je tu muljaža u pitanju.
Nemam komentar na ovolike lazi ta , muljaza, je da ti ti dobio jeftiniju postarinu

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preporucujem svim normalnim ljudima da NE KUPUJU NISTA od ovog clana. Predmet izgrebabn VIDNO POLOVAN I KORISCEN! Ne odgovara na poruke a na poziv uz kulturno objasnjenje odgovara UVREDAMA I PSOVKAMA! Ponavljam bolje da preskocite oglase ovog clana. Srdacan pozdrav!
Kako te nije sramota da lazes,ko je psovao ti ili ja.Prodavci bezite od ovog kupca molim vas,ja bih to uradio da sam znao(nije imao ko da me uputi).Njemu je poslat fabricki zapakovan susac,PONAVLJAM FABRICKI a sta se desilo u medjuvremenu posto je paket poslat 5.05 a reklamacija 15.05 ja ne znam dal je 10 dana trebalo da vidi i otvori paket i mene kontaktira.SRAMOTA KO SVE KUPUJE PREKO INTERNETA i ko je sve registrovan

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocjena zbog toga sto je ormar izudaran na dosta mjesta i prekriven nekim lakom ili farbom nekom ne znam ni sam cime. Da su udarci od transporta vidjelo bi se bolje, ali cisto se vide udubljenja i ogrebotine koje su prekrivene amaterski. Meni je zao sto moram da dam negativnu ocjenu, ali ne zelim da se ovo desi ubuduce drugim kupcima od doticnog prodavca, sto se mene tice, nikakva preporuka za ovog clana.
Kako vas nije sramota da lazeteeeeee, kad se sve pregleda pre slanja

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet koji mi je stigao je faličan (fali zakačka za kutiju, pa se ista ne može zatvoriti). Predmet ne odgovara opisu iz oglasa. Prodavac je kontaktiran, ali nije poslao deo koji fali, samim tim od mene sledi negativna ocena.
MOJA VELIKA GRESKA je sto sam saradjivao sa doticnim.Ljudi bezite od ovakvog kupca

Alati i oruđa > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva puta mi salje crevo koje ne odgovara oglasu nije isto kao sa slike vracao sam ali paket nece da preuzme. .. Izbegavati korisnika
Prvo trazi plavo crevo za plin,dobija!!!!!Onda narucuje i crveno koje nakon nekog vremena hoce da vrati(nema problema za vracanje robe uz dobijeni racun sam mu naglasio).Poslato paket nije posedovao racun(i mi ne mozemo da primimo nazad zbog inspekcije).KORISNIK JE TOLIKO DOBAR DA VEC IMAO DVE NEGATIVNE OCENE
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.