Svasta

Vrbas

Član od: 07.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Momak je u zamenu za ovaj i još dva štapa, verno opisana u mojim oglasima, ponudio svoj mušičarac, opisan kao nov - jednom iznešen na vodu. Poslao mi je polomljen pa popravljen štap. Na moj komentar da mi je poslao takav štap, tvrdi da je kupio nov i da mi ga je poslao. .. Poslao mi je i dva đubreta od čekrka pride. Uspeo sam da povratim svoja dva štapa, ali ovaj iz naslova je već, navodno zamenio, zato sam i sačekao sa negativnom ocenom.
Uz postovanje gos.Danetu..zahvalio bi se na negativnoj ocen...posto mu poslata roba nije odgovarala isto sam vratio stim je on sacekao da preuzme stapove i opet mi dao negativnu ocenu..stap jesam kupio a ne nov.vec od momka koriscen..tako da gos.Dane ne govori istinu,pa se pitam cemu negativna ocena ako sam mu vratio i jos platio postarinu da bi bio fer..i kakva god roba bila jako je ruzno da to naziva djubretom...toliko o njemu...mozetae pogledati moje ocene.sto predhodi uspesnoj trgovini i zadovoljnim kupcima..

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA, PAZNJA PAZNJA ! !! ! Prodao mi je ubodnu testeru koja se RAZLETELA 3-ce Paljenje. Zovem ga i objasnim mu situaciju on pocne da me napada da sam ja kriv i da sam je ja pokvario, a ja je kupio u nedelju 16.8.2015 a raspala mi se 17.8.2015 i on meni kaze kako sam ja kriv a uopste nisam radio sa njom, pocne da se izvlaci i da me zaobilazi, prica kako je to korstio njegov otac i on 15 godina a na dan kada je dosao i doneo mi ubodnu rekao mi da je to nabavio od kolege, nije znao ni da ubaci testeru taj dan kad je dosao i to mi je jos usao u dvoriste sa naocarima nije se ni pozdravio niti skinuo "naocare", a najbitnije je da mi je rekao NECU DA TI VRATIM NOVAC JER SI BEZOBRAZAN I TI SI POKVARIO! Odneo sam je kod majstora i rekao mi je da su zupcanici pokidani, pukla mi je Osovinica koja drzi testeru i testera je blokirala. Sada je na otpadu a moj novac dat. Zelim da obavestim sve koji Zele da kupe alat od ovog gospodina da se dobro PAZE! !!
Decko namesta noz od testeru klestima ne zna ni noz da stavi i kad je pokvarijo hoce da je vrati i to posle nedelju dana pa niko ovde nije lud a i ja sam bio kod njega i isekao mu celu dasku i sve je probao stim kad je ko zna sta radijo sa njom (pokvarijo)on bi teo da mu se vrate pare i to posle nedelju dana da je taj dan vratijo ne bih bio problem al za 7 dana niko nije lud nego je mislijo ako upali upali TOlko od mene . Paznja nemoj te sa ovim likom trgovati nije realan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.