Svastara

Smederevo

Član od: 04.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Apsolutno nekorentna komunikacija i po drugi put korisnik mi je poslao jedan artikal umesto dva a naplatio oba.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ubedljivo najlošije iskustvo na KP-u ikada. Rende je bilo ubedljivo najjeftinije kod njih (ispostavlja se s razlogom). Proizvod je stigao nov u kutiji ali je pukao pogonski kaiš na prvom korišćenju. Ok, događa se.   Proizvod je stigao bez fiskalnog računa, koji i ne očekujete na KP-u, garancija je bila bez pečata. I to je ok, ali u tim slučajevima garanciju mora da rešava prodavac.    Nakon kontaktiranja prodavca kreće košmar miskomunikacije i menjanja iskaza svakih nekoliko dana i to kroz više od 300 (! !! ) poruka koje je prodavac poslao. Prvo se čudio kako nema fiskalnog i rekao da je to njihova greška, pa napadao kako je moja krivica što ga nema, pa odbijao da pošalje kopiju računa uz neke potpuno besmislene izgovore. Onda je tražio da mu se pošalje garancija da on reši problem, ali onda kada ju je dobio je tražio garanciju sa pečatom (koje takođe nije bilo u paketu) pa opet optuživo mene kako  sam ja kriv što nisam pogledao da li je garancija pečatirana pri preuzimanju (? !). Od sada ću proveravati. Na kraju je prodavac čak spekulisao sa tim da moram da dokažem da sam proizvod uopšte kupio od njega.   Iako ima puno pozitivnih ocena, ako budete imali problem sa ovim prodavcem, spremite se, jer problem verovatno nećete rešiti (pogledajte i ostale negativne komentare). Žao mi je što ih ja nisam pročitao pre naručivanja.
Pravu primer manipulacije napisane...u jako opsirnom maniru... Doticni se krije ne sme da izlazi ne javlja se na telefon (jer verovatno nosi nanogicu zbog prevara koje je spreman da podmece drugima..) . Zahtevao je da sve proveri na licu mesta tako je uradjeno...otvoreno.. Provereno. I preuzeto.a posle e. Neispravno...Naravno da je pokvario kad je zavrsio posao I zali se jer jer je ovo kvalitetno rende upropastio jer je koristio maximum dubine na tvrdim drvetu... Sto nije po upstvu.. Naravno isti se nikad ne javlja na telefon pise romance preti... A pritom nema nikakv dokaz da je od nas kupio... Osim ovde sto je pisao?? Redovna pojava za kupce koji kupe na drugom mestu a potom pokusaju da podmetnu po ceni ocene ove negative komentare

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto crne dobila sam žutu boju telefona i sada imam problem sa osobom kojoj je namenjen, ne želi da ga koristi, a ja mogu samo da ga bacim kao i svojih 1800 dinara sa poštarinom. Smatram da nije korektno da se dogovor ne ispoštuje.
Kupac iznosi neistine a mi se jos potrudili da posaljeno u minut do 12. (Zadrzavali postara) Što je bilo neizvodljivo...jos smo mi pitali koju ce boju...?apsurdno sto bi pitali ako nemamo??...ista spominje neke svoje psihološke probleme (samo ne znam kakve to veze ima u ovoj saradnji koju smo ispostovali 1000%...I da ne zaboravim clan se ne javlja ni t odgovara na bilo koje pozive. Kao ni na komentare,a administrator prihvata čak i neddokazive optuzbe...sto je njihova praksa da moze svako da pise i da se ovde prikaze kao validno i bez dokaza?? Da li su deca...maloletne osobe nebitno ko god "vikne čovek vuk i pobegne....a seljani treba da sad tumace da li je bilo vuka ."..e tako ovde izgleda da moze sve da se osudi i bez dokaza...u svakom slucaju sve sto pitamo naravno pošaljemo i tehnicki ispitano sa garancijom ispravnosti..HVALA dragi čitaoče na paznji...(čisto samo da Vas ne zbunjuji ovi komentari jer su to samo mišljenja ali ne i objektivnost onog koji je pisao...

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rucni frizider ne radi. Ni posle 5h rada ne uspeva da spusti ispod 20 stepeni, sto je prakticno sobna temperatura tako da je apsolutno beskoristan. Smrdi na kinesko kad se otvori i nema nikakvog uputstva, kvalitet kao decija igracka. Nikako ne uzimati za stvari koje moraju biti u frižideru
Kupac je očekivao da za 3000 dinara dobije pravi frižider sa freonom, a samo punjenje freona je 30 evra, što je apsurdno. Naime transportovao je skupocene lekove u tako jeftinoj priručnoj alternativnoj posudi na plus 40 u putu u automobilu. Sasvim je očekivano i objektivno temperatura do 10 stepeni može da se postigne u tom frižideru, ali isti ne zna, ne ume, da se koristi uputstvom. Unutar frižidera treba da se stavi mala posuda sa ledom iliti rashladnim uloškom koji spušta temperaturu i održava je konstantnom. Kao što vidite ovde je reč o jednoj nepravilnoj upotrebi i nekorišćenju uputa za upotrebu, iako smo mu to više puta ponovili.

Sport i razonoda > Dvogledi, durbini i teleskopi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručila sam paket 4 dvogleda na postavljeni oglas . Dobila sam Paket uvijen u celofan ali Neoštećen - Kada sam ga otvorila kartonske kutije Dvogleda su bile bez Ogrebotine A unutra u torbice - Uredno Spakovani Polomljeni Dvogledi! Prijavila sam slučaj prodavcu koji je negirao tražio da stanje dvogleda slikam i pošaljem slike na Viber! onda da odem u Poštu i tražim da komisija napravi zapisnik i njemu isplati štetu! Pozvala sam kurira Pošte on odgovorio -Paket nije nimalo oštećen Nema Osnova! Posle dužeg dogovaranja složio se da Vratim paket i to samo polomljen 2 komada pa Pošto nisam uzela potvrdu da Svojeručno napišem na listu papira kako je oštećen da naplati Dobila sam Adresu na koju da pošaljem paket polomljenih Poslala sam i javila da paket stiže. Tražila sam samo da vrati moje pare nista više to je 4000+poštarina Paket ni posle nekoliko dana nije podigo iz Pošte . Vratio se sa cenom poštarine 800dinara! Imam troškove zbog prevare psihičko nasilje i Maltretiranje na Viberu! Prijaviću svud gde god Bude moglo da se prijavi – Da se ovo nikad i nikom ne Desi!
Prvo, muskarac je kupio a ovde se izjasnjava zenska osoba ? Ne znamo ko je uopste ovde kupac ? Drugo, lice je dobilo jasne upute da mora da se posalje zapisnik sto isti nije uradio vec nas je slagao (jer se isti bavi preprodajom navedenih artikala i neko mu je poslao polomljene pa pokusava nama da podmetne ) . Trece, nije poslao po dogovoru preporuceno iako mu je 5 puta pisano,receno, SMS, viber....i to nije bilo dovoljno pa je uradio kako on misli. Cetvrto , osoba se nimalo ne drzi dogovora i ispisanog pravila , koristi se neistinama ne bili nam napravio stetu i pored svih dugometraznih poruka opet je nas okrivio . Peto, povrh svega je krajnje nejasno , u kompletu od 4 dvogleda kako bas da se ne polome sva 4 nego samo 2 , koje je jasno pokusavao da nam podmetne izbegavajuci zapisnik. Obratite paznju na saradnju sa ovim prodavcem koji nas je ovako okarakterisao jer on je nas pokusao da prevari a mi smo njemu jasno stavili do znanja da moze da posalje iste dvoglede cak iako nije kupio kod nas, i zamenicemo .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.