Svaštara

Beograd

Član od: 05.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Servis i popravka > Servis mobilnih telefona

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Podneta prijava, nema veze što se radi o 500 dinara. .. Ali sramota trazio uslugu ja je platio on posle nasao jeftinije! Podlo do maximuma, a sve sam uredno javio sms-porukom da zna, trebao je javiti da je nasao jeftinije ! ! ! A ne ne odgovara nista i kad sam ja platio servis da dobijem kod ( on se ne bere na drvetu niti ga ja kalkulišem ) on javlja da je nasao za 300 dinara preko kabla ? ?? Sram Te bilo. .. Imam četvoro dece i privatno ću te goniti za 500 dinara. .. Jer ja BAS TEŠKO ŽIVIM. .. I neću NIKOME dozvoliti da me pređu ni za 50 dinara. ..
Ni u jednom trenutku nisam rekao da dekodirate telefon, vec sam samo pitao koliko kosta ta usluga, a vi ste pokusali da me navucete da odaberem BAS VAS da mi VI dekodirate tako sto ste vec dekodirali bez mog odobrenja niti ste me obavestili da cete dekodirati, i doveli me pred svrsen cin da Vam platim uslugu koju nisam ni hteo od Vas. Podlo i bezobrazno. Nisam naivni klinac koji naseda na takve fore. Pozdrav! A za ovu pretnju i privatno gonjenje cemo videti, zato sto ovo ide dalje administraciji KP. Meni nema pravo niko da preti, a pogotovo ne potpuni neznanac sa KP!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.