Sve i Svasta Povoljno

Smederevo

Član od: 23.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam doticnog prodavca kako bih kupio telefon Samsung Galaxy A71 od njega. Upitao ga vezano za fizicko stanje telefona i kakav je telefon u radu da li ima nekih mana jer ga uzimam za dete i koliko mu drzi baterija. Prodabac mi je na to odgovorio da je telefon odlican, bez greske i mane. Porucio sam ga i posteno platio. Prvo sto sam primetio je to da je baterija jako slaba sa 20% se vec sam gasi a kada se napuni do kraja ne drzi ni 8h baterija uz umereno koriscenje. I dok se ne koristi baterija opada % se samo smanjuje. Ajde da zanemarimo bateriju moze i nova da se stavi ali otisak prsta na ekranu ne funkcionise na sta sam ga ja upitao o cemu se radi i on mi je odgovorio da je on koristio sifru a ne otisak i da mu nije poznato. Hteo je da mu vratim tel posto nisam zadovoljan ali da mi ga plati 1000 din, cisto provociranje i bezobrazluk ili da mu ga posaljem bez novca da se on uveri da je to taj telefon, kako da imam poverenje da mu vratim telefon bez novca kad me je u samom startu slagao za otisak i bateriju, na sta je vec bio upitan pre slanja. Vi kako hocete, ako mislite da treba da imate saradnju sa ovim clamom onda samo napred. Nisu neke pare 20.000 din, neko za te pare radi ceo mesec ali meni je bar cist obraz. Toliko od mene, pozdrav i svako dobro👋👋👋
Velika laz!Covek Radi sa TELEFONIMA I NIJE KUPIO ZA DETE!Trazio je da podelimo troskove da popravi otisak(NIsam ja proverio,moja greska) jer je navodno do Softverske greske koja navodno kosta 4000din!Baterija je odlicna sto sam ga koristio ja i to provereno!Telefon je skoro NOV.Sto nije tacno!Hteo sam da mu uplatim 1000din i da resimo,ali on je to svatio pogresno,Hteo sam i da uzmem telefon nazad,ali da vratim novac kad proverim dal je to taj telefon!Druze NEGDE TE TVOJE FORE PALE,A NEGDE NE!!!Nije se javljao na telefon ni a ni odgovarao na poruke!Da si bio cist ti bi se javio i hteo da resis problem,a ne samo ocenu da ostavis!!!Mnogi Ljudi koji su saradjivali samnom znaju ko sam!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis nije čačkan(otvaran) Na poklopcu nema lepka ni traka. Sarafi pola odvrnuti (da bi bili odvrnuti morate odlepiti zadnji poklopac) Sto znaci da je itekako CACKAN! Drug nije stvar do 1500din i postarine stvar je ako kazes nesto da je to tako! Ja cu baciti u kantu telefon i briga me za 1500din, ali ostale nemoj da varas nije lepo jer neko radi ceo dan za 1500 i 300 postarina lepa dnevnica. Drzi se svog obraza ako imas on je najvredniji!
Ne mozes Svakom Udovoljiti ovde! Covek radi sa Telefonima. Nije se cak ni javio,vec odmax Dao Ocenu i Blokirao me!Na telefonski poziv ne odgovara! Kupio je telefon koji NE RADI!Nije Bio Cackan i popravljan!Tako je Stigao izlomljen i Prodavao se za delove! Ja Imam obraz i Ocene Govore!!! Sa ljudima se mozes uvek Dogovoriti,a sa NeLjudima nikad!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispravan Led Blinker
Covek izgoreo blinkere i posle neispravni! 1000% ispravni bili probani i testirani! Predlozio sam mu da mi ih vrati i vratim mu novac,ali do dan danas nista! kao poslace,ali nista. Buditee bez brige!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Od gospodina sam narucio laptop tablet sve je bilo uredu dok nije stigo kod mene tablet je radio medjutim prilikom prikljucivanja na punjac nije punio bateriju kontaktirao sam gospodina i reko da treba punjac od 5 v 3 a otiso i kupio nov punjac 800 dinara dao dodatno ali idalje nije punio odneo sam u servis da vide koji je problem covek je otvorio tablet i zaprepastio se unutar lepljeno trakom nekom zutom baterija nije njegova vec neka druga stavljena cisto koliko da proda uredjaj lemljeno covek mi reko da nema smisla da se to popravlja i menja vec da ga vratim vlasniku tako da nepreporucujem saradnju sa ovim clanom jer nije naveo da je baterija neispravna i da nece da puni nisam zadovoljan zao mi je sto dajem negativnu ali moram.
Nije Mesto ovakvim ljudima ovde!Tablet je radio i normalno puni,baterija jeste menjana,ali drizi normano! Nije to mobilni telefon da se napuni za sat vremena! za 20e ne znam sta je ocekivao? Pisao mi sms nije kao nije zadovoljan Pristao sam da vratim novac i platim postarinu i to sve u korist njemu i to smo se dogovorili! E kada me je ocenio Nije Hteo da se javi na telefon ni da odgovori na sms poruke!?Sto?? ali ne znam sta je mislio da postigne sa ovime sto je mene ocenio negativno! Ovaj nalog se vodi na njegovu zeno,jer su njegov 100% suspendovali... i opet taj tablet koji je kupio od mene prodaje!Koji normalno radi. Ne moze se svakom Udovoljiti! Budi te bez Brige !!! Uvek sa za Dogovor Fer i Korektnu Saradnju!

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi prodao DEMO verziju konzole, ne postoji mogucnost da ukucate vas nalog niti da se konektujete na intrnet kako bi kupili neku igru! Nije nigde naglasio da je demo, a pravi se lud. Kada mu kazem da mu vratim kozolu i da mi vrati pare, da se dogovorimo da je sve ovo bio nesporazum, on se vadi klasicnim izgovorom da nema pare da vrati, a isti dan kada sam preuzeo javio sam mu! To je kao da prodate telefon bez mogucnosti citanja SIM kartice a da Vas prodavac pre toga ne obavesti o tome i posle se pravi lud da nije znao i dalje odbija vratiti novac! Zaobidjite u sirokom luku ovog prodavca jer covek je jako podmukao i odbija vratiti novac. Nije korektan prodavac niti moze ispostovati kupca sa fer saradnjom do kraja! DODAJEM JOS JEDNU U NIZU NEGATIVNIH OCENA OVOM PRODAVCU, POSTO VIDIM DA SU I OSTALI CLANOVI BILI IZLOZENI! OPREZ!
Covek je bio Uporan da Kupi konzolu i nije mnogo pitao!Bio sam na raspolaganju da mu sve Uslikam i Pokazem uvezi konzole culi smo se i pisali na Viberu.Pitao je dali moze da dodje i da proba konzolu,to sam Prihvatio!Sad dali je org ili demo to je sam trebao da vidi!Pitao je za Garanciju reko sam mu da Ne mogu da mu dam!!! Konzola je Ispravna i Radi!Vise od 200 Ocena Govore kakav sam Covek! Prodavao sam I slao bez Uplate i sve je uvek ispalo kako sam reko! Dodji te licno i uvericete se kakav sam ja Covek!

Nega i lična higijena > Oprema za pedikir i manikir

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas za lampu nije bio tacan. Kaze da sve radi, a ustvari lampa ne zapekne uv gel i gel otpada sa nokta. Slagao da mu zena odustala od nadogradnje noktiju jer posle kaze zena samo 2 puta upalila lampu. Kad smo hteli da vratimo odbio da plati troskove dostave nama i dostave vracanja i govori kako smo za te pare dobili dobro, a ako smo hreli da radi onda smo trebali platiti 15 000
Stvarno se ne razumem u ove lampe!Lampa radi Pali,svetli i radi tajmer!dal ona treba da pece ili greje ne znam!Ako treba da pece kupi ROSTILJ!Nisam Slagao kao sto je mogao da vidi!Lampa nova i da je Zena moja probala da radi,ali joj ne ide!Sa ovakvim ljudima je tesko Razgovarati!Hteo sam da vratim novac 1500dinara,ali da je posalje bez otkupnine da bih proverio da nije slucajno cackana lampa,a on to nije hteo i odmax je dao Negativnu ocenu.Sto ja to ne radim!SVE MOJE OCENE GOVORE KAKAV SAM I KO SAM.

Konzole i igrice > Nintendo | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog člana koji se igra prodavca da ne bi prošli kao ja. Uplatio sam mu novac, pricao mi je price kao: Sutra ti šaljem 1000% i tako danima a nikad mi nije ni poslao predmet. NEGATIVNA KAO VRATA! ! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.