Sve i svasta

Kovačica

Član od: 23.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Dečaci | Majice i duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Duks je stigao po dogovoru, jeste taj da slike, veličina odgovara, ALI. .. Takav miris u životu nisam osetila, na memlu, buđ, ne znam ni sama. Još sam objasnila da je poklon detetu za rođendan. Ovo nije bezbedno ni za krpu da se koristi, niti da se odnese za beskućnike. .. Ne preporučujem saradnju, izbegavajte u širokom luku
Izgleda da Vi gospodjo niste nikad kupuvali polovnu odecu niti znate da ponekad odeca treba da se opere,nemojte tu da pricate neistine,Vas treba izbegavati jer ocekujete da za 300dinara dobijete novu mirisljavu stvar,sledeci put bolje kupite nov poklon a ne kupujete polovan da prodje kao nov... zalosno...

Kolekcionarstvo > Modelarstvo i maketarstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tenk je premali i od plastike je. Nista mu se ne pomera
Ovo je stvarno smesno, da administracija prihvati ovu negativnu, sve se lepo videlo na slici kako izgleda i doticni nije ni pitao od cega je tenk i da li se nesto pomera,sta reci...Cist bezobrazluk

Odeća | Ženska > Haljine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa! ! Jeste u pitanju polovna garderoba ali pošto je rečeno da je u dobrom stanju očekivala sam da bude tako, medjutim kada je stigla haljina pozadi je bila odsivena, da bi mi prodavac napisala da može da se usije. Trebala je da kaže lepo sta joj fali jer je sigurno nebi poručila.
Bas katastrofa! Gospodja je kupila haljinu od 300 dinara, haljina je bas bila u dobrom stanju,verovatno kad je probala onda se rasila,htela je da vrati,prihvatili smo,ona nista samo stavi negativnu,bas smesno,pohvala za administraciju jer prihvataju negativne ocene olako, bez pravog razloga!

Odeća | Ženska > Sportska odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je najmanji broj, ni priblizno L velicini. .za uzrast od 10god mozda. .to je trebalo da se napise. .sorc je ok. .
Molim administraciju da mi obrise ocenu,jer ovo stvarno nema smila,u pitanju ju zenski duks vel L,ali doticni nije ni pitao dal je zenski ili muski,samo je rekao salji,cak i kad mu je stiglo nije ni javio da mu ne odgovara pa da nadjemo neko resenje,samo je stavio negativnu, molim administraciju da pogleda nasu prepisku jer ako je ovo za negativnu onda ovde moze da deli svako ocene kako hoce. Da mi je bar javio da mu ne odgovara ili nesto ali nesto. nemam reci...

Odeća | Ženska > Pantalone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvari kojr su opisane u oglasu, su jako stare, iznosene, i nisu vise za upotrebu. Prodavac ne daje mogucnost vracanja, iako on nesnosi cenu postarine. Narucila sam vise stvari, ne bih da pogrese drugi! Cak i kad pise da je stvar nova sa etiketom, vide se tragovi koriscenja. Stare stvari, ne kupujte!
Gospodja laze,stvari su bas bile u dobrom stanju a nove je uzela pantalone od ceni 800 din jos je dobila i korekciju cene 600 din i jos su imale i etiketu sa cenom oko 50e i nisu se videli tragovi koriscenja,kako Vas nije sramota da tako lazete! Vas treba izbegavati u svakom smislu,izgleda da ovde moze da deli ocene ko kako hoce jer gospodja nema ni jednu ocenu a ocenjuje druge i jos laze! Stvarno sramota!

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota! Prodavac prodaje stvari koje su za đubre, a kad sam se pristojno obratila sa primedbom na primljen paket, dobila sam krajnje nepristojan odgovor u kojem prodavac rupe na odeći koju sam kupila i novac koji sam za tu odeću uplatila naziva sitnicama, a uz to pokušava mene da optuži za te rupe! Kakav bezobrazluk! Neverovatno!
Ovo je cista sramota,gospodja/djica je kupila dzemper od kasmira za 300 din za kojeg je ocekivala da bude nov,i koji joj je bio izgleda mali pa joj ispucao kad je probala,a sad pravi takvu dramu za nista.Ovakvog kupca nepamtim,da mi pravi ovakav problem za 300 din! Sramota za tebe!

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je neispravan Abgymnic.
Nisam znao da je neispravan jer ga nisam ni probao bio nov u kutiji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.