Sve i svašta

Novi Sad

Član od: 08.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam upaljač po dogovoru na adresu i paket se vratio što znači da sam ja platio poštarinu i povrat paketa. Tražio sam da mi ovaj član nadoknadi troškove slanja paketa jer je on upaljač naručio i tražio slanje pouzećem, što je on odbio i rekao da mu paket pošaljem ponovo što sam ja odbio dok mi nadoknadi do tad troškove koje sam zbog njega napravio. Broj telefona koji je ostavio u podacima na taj broj se nejavlja što sam lično proverio pozivanjem, a kad sam kontaktirao kurirsku službu rečeno mi je isto da se čovek ne javlja na telefon i da nije uspela dostava paketa. Moja preporuka ostalim članovima ako već saradjujete sa ovim članom tražite uplate unapred za robu.
Trazim od administracije da se ova ocena skloni. Tri dana sam cekao paket i od doticnog sam trazio da mi posalje broj posiljke na sta je on rekao ne brini stici ce sutra. Meni bex nije donosio nista niti sam imao propustene pozive na telefonu. A ta tri dana sam bio kuci i cekao paket, niko se nije pojavljivao. Posle toga sam ucenjivan da platim troskove necega sto mi je navodno poslato.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.