Sve Od Drveta Zrenjanin Svd Wo

Zrenjanin

Član od: 11.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram reci da smo izuzetno razocarani proizvodima koje smo naručili. Iako smo tražili da ne urade po šablonu, već po našem nacrtu, dimenzije nisu kao na njemu. Posto smo pravilo krevet za bebu, insistirali smo na vodenim bojama, za koje su nam rekli da koriste. To je ono najgore sto nije ispoštovano, jer se boje oseća i 7 dana nakon sto nam je krevetic isporucucen. A na našu žalbu i prigovor na proizvod su nam rekli da su uradili kako treba i da je potrebno malo provetriti prostoriju ( iako posle 7 dana intenzivnog provetravanja miris i dalje ostaje ). Toplo preporučujemo da nadjete drugog proizvodjaca za vaše narudžbine.
Sve je rađeno po nacrtu koji se naravno menjao u toku izrade par puta ( te je trebao da bude sa fiokom pa bez fioke pa sa podignutom ogradicom... gde je sve ispoštovano doneli krevet namontirali ga sve ok a sad ne valja kao što sam napomenuo nismo imali problema sa farbom do sad i ne znamo šta se desilo zbog čega se oseti posle provetravanja a trebalo bi bukvalno posle 24h da nestane miris farbe. Do sada nismo imali ovakvog iskustva sa farbom i nikad do sad nismo imali prigovora na naš rad pogotovo na krevete hteli smo da učinimo sve što je u našoj moći čak i da vratimo krevet u radionicu da ga prešmirglamo i opet ofarbamo s tim što do toga još nije došlo jer nismo imali informaciju na vreme da krevet i dalje ima neki miris Već je dotična osoba odmah dala negativnu ocenu što po nama nije korektno jer za sve postoji dogovor i naravno stojimo iza našeg rada gde je sve moglo da se ispravi bez ovakvih preporuka za ostale kupce. ispoštovan je i rok izrade i sve ali eto ne kaže se džaba sto ljudi sto ćudi... žao nam je što je gospođa nezadovoljna ali ipak mislimo da smo krevet odradili perfektno

Nameštaj > Kuhinje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovori za obicnu policu za zacine su trajali desetak dana, nakon cega mi je receno da cu morati da cekam mesec dana na izradu iste. Nakon mesec dana cekanja, pisao sam i dobio odgovor da ce polica biti poslata kada je budu sklopili bez odredjenog termina. Nakon mesec dana cekanja je proslo jos nedelju dana i ni traga ni glasa od prodavca. Za ovo silno vreme provedeno u trgovini i saradnji na KP nisam imao ni priblizno ovako negativno iskustvo. Pitam se sta bi bilo da sam narucio namestaj koji mi je daleko potrebniji od police za zacine. Neposlovno i nekorektno ponasanje od strane clana. Preporuku nemam, nazalost.
Veoma neodlučan kupac, ne zna šta hoće šta želi sto pitanja ( čak i do poštarine šta mu izađe jeftinije da plati unapred ili da mu stigne pouzećem) ne trajalo dogovaranje nedelju dana. Kao što kaže čovek za to silno vreme provedeno u trgovini na KP trebao je da nauči koliko su okvirne cene poštarina gde će uštedeti vreme i sebi i nama za pitanja oko cena poštarine najbolje je obratiti se kurirskim službama mi možemo reći samo okvirnu cenu što se tiče kupca nadam se da više nema ovakvih koji ne znaju šta žele od početka se videlo da čovek ide da da ocenu a ne da dobije proizvod ukoliko mu je hitno bilo mogao je da pozove ili pošalje poruku na viber jer nismo nonstop pored računara da smo nonstop pored računara ne bi stigli ništa da pravimo već bi samo odgovarali na poruke svi predmeti se rade po porudžbini i isti se šalju čim se nameste u ovom slučaju problem je bila pošta koja je bila u štrajku i zbog toga nije poslato na vreme sa drugim kuriskim službama ne sarađujemo mnogo pogotovo kod ovakvih osetljivih predmeta kao što sam naveo nismo nonstop pored računara da odgovaramo na KP poruke te vas molimo da nas kontaktirate putem vibera prosledite slike proizvoda koji vas interesuje i tamo se sve dogovaramo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.