Sve za auto - 064/43-41-054

Beograd

Član od: 09.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Brisači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu pise brisaci (mnozina) 650/500m, na slikama dva prednja brisaca. Pri preuzimanju prvo nije poneo odgovarajuci brisac pa skidamo i menjamo samo gumicu zadnjeg brisaca i instaliramo dva prednja. Cena naplacenja puna za zadnji brisac a prednja dva duplo vise od oglasene cene. Moja greska sto nisam ispitao sve detalje pre instalacije i pre dolaska na drugi kraj Beograda. Ne preporucujem prodavca.
Gospodin je dosao UZIVO da ih pogleda i da mu ih montiramo, i to u nedelju. Posle 5 dana se javlja da se zali da ih je preskupo platio. Ponudjeno mu je da ih vrati i da dobije novac nazad, nije nista odgovarao sam nas blokirao...svakakvih ljudi ima

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo slike https: //imgur. com/a/FJZBQyv Poslali pogresne, jedan se pa jos i razlikuje, nakon toga vise se nisu odazivali na kupujem prodajem poruke. Takodje imaju vise oglasa jer svaki degradiraju. Kupujte na sopstveni rizik.
To je fabricka greska, boja svakako nista ne menja jer se to kada stavite na felnu ne vidi. Ponudjeno je da vratite ne odgovarate na poruke i nije u redu da dajete negativnu ocenu, a iskoristili ste prstenove...

Automobili | Oprema > Brisači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vratio sam brisace jer ne odgovaraju opisu. Ne odgovara na poruku i samim tim ne vraca novac. Jadno.
Resen nesporazum

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pise orginal, a nije sto se vidi onog trenutka kad uzmete rucicu u ruke. Brojevi brzina kad se montira na rucicu menjaca stoje naopako! Prodavac je ponudio opciju da se predmet vrati i da vrati pare (vrednost same rucice 1800 din. ) ali same postarine iznose gotovo i vrednost predmeta. Negativna ocena ide zbog obmane i omalovazavanja.
Srdjane pogledajte kako je rucica teska, pogledajte da je inox gde su brzine, a ne plastika neka, pogledajte materijal...kako ne mozete da zakljucite da se ne radi o kopiji iz Kine ili Turske vec o uvozu iz EU? Zaista mi niko ali niko nije zamerao kvalitet rucice o kojoj pricamo. Druga stvar cim mozete da je navucete na menjac znaci da odgovara, jednostavno mozda je pre neko nesto modifikovao pa su zbog toga brzine okrenute naopako, ali cim ulazi rucica je ispravna. Treca stvar zasto ne zelite da je vratite i dobijete povrat novca nego dajete negativne ocene? Sta tako dobijate?

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prstenovi koje sam dobio nisu kao sa slike, pritom su LOSI I NEUPOTREBLJIVI! Iako je tvrdio da snosi troskove povrata ukoliko nesto nije kako treba, sad odbija da to uradi i tvrdi kako ja izvoljevam i ne znam sta hocu. .. Sto se mene tice, IZBEGAVATI bilo kakvu saradnju sa ovim clanom. ..
Poslali smo sta si trazio. Nisi lepo izmerio dimenziju i hteo si zbog tvoje greske da snosimo troskove postarine, sto je suludo. Ponudjeno ti je da vratis paket a mi da refundiramo njegovu vrednost pa ti to nije odgovaralo. Takodje ti je ponudjeno da izmeris opet rupu na felni da ti druge posaljemo - ni to nisi hteo. Evo ocenom si sve resio. Svako dobro!

Automobili | Oprema > Oznake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obavezno za sve potencijalne kupce, proveriti 5 puta da li salju ono sto trazite. Poslao sam i fotografiju cepova kakve trazim pored opisa, poslali su mi nesto sto nema veze s vezom. Vracanje kurirskom sluzbom je 50% vrednosti robe, a oni odbijaju da plate taj trosak. Cak sam izasao u susret i organizovao da predam narednom kupcu artikal koji meni ne treba, nisu ni to organizovali kako treba, taj kupac se nije javio. Sada ne odgovaraju vise na poruke. Dva artikla sam porucio, jedan je dosao koji treba i odlican je, drugi je za drugi je ispalo krajnje nekorektno.
Sve govori cinjenica da nece da vrati cepove koje mu se navodno ne svidjaj, a zapravo ih montirao na felne. Ponudjeno mu je da ih vrati i da dobije refundaciju. Cak ga je i drugi kupac zvao i rekao da dodje do 13h on ga je zvao posle oko 15h kada je ovaj bio na drugoj adresi. Ne pogadjaju me ovakve neistine druge pozitivne ocene sve govore.

Automobili | Oprema > Patosnice, presvlake i tapacirung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patosnice ne odgovaraju opisu. Dakle ne mogu se montirati zbog drugacijeg kacenja. Prodavac se nalazi u Beogradu i postarina je placena 560rsd za predmet od 1.800rsd. Iako predmet ne odgovara oglasu, prodavac trazi da mu se predmet posalje nazad, dakle, time kupac za gresku prodavca ostaje u minusu od 1120rsd. Dodao bih da prodavac ne zna ni sta je prodao niti kako to izgleda i kako se montira/kaci.
Dobio si patosnice kao iz oglasa i slika. Sam si priznao da ti nisi video na slikama da nemaju rupe za kacenje. Ponudio sam ti povrat novca nisi pristao vec si hteo i za postarinu da ti refundiramo novac. Suludo je optuzivati nas za visinu postarine kada mi na to ne uticemo. Sve najbolje!

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvarno je tacno da netreba poslovati sa clanom koji ima makar i jednu negativnu ocenu. Za 10god. clanstva na kupujem prodajem ovo je prvi put da nekom dam negativnu ocenu . A bio sam i previse strpljiv. 2. februara porucio sam natpis za gepek SHARAN za auto 2011god. I par puta napomenuo i u razgovoru i u prepisci na viberu (posto je on insistirao na viberu) da hocu da izgleda kao original i da se on razlikuje od natpisa 2010 i starije, i rekao da kada mu stigne, posto ga porucuje, posalje sliku na viber, da vidimo jeli to to. Covek posle 2 nedelje poslao znak bez da mi slika sta salje, i ima sta da se vidi , obicna slova koja imaju da se kupe u svakoj prodavnici auto delova za 100din. komad. I to uopste ni ne lice na originalni natpis ni po velicini ni obliku. A ja platim natpis 20€ plus postarina, nasta on ogovora da nije to prevara nego nije znao koji treba ovo ono. .. i kao ne vracaju novac, i kaze covek nabavicu originalni znak i poslacu ti o svom trosku, rekoh ok. Posle 25dana pitam jesi li nabavio znak , covek ne odgovara na poruke ni na viberu ni na poruke na KP. Zato ide negativna ocena kao vrata. Misli covek da ce se obogatiti ovako.
Sram te bilo za ovo! Trazio si mi znak koji nemam u ponudi. Molio si me da ti ga nabavim. Rekao sam ti odmah koliko ce da te kosta i ti si pristao na tu cenu. Napomenuo sam ti isto da se ceka sigurno 20ak dana na sta si isto pristao. TEK kad ti je stigao znak si poceo da kukas da si ga preplatio i trazio si mi drugi. Hteo sam da te ispostujem i nabavim i taj drugi i znao si da ces opet cekati 20+ dana. Nisi me ni zvao vec samo poslao na KP poruku i kako nisi dobio odgovor 12h odmah si dao negativnu. Eto resio si sa njom sve probleme. Cestitam ti!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Rucica menjaca na slici uopste nema veze sa onim sto prodavac zaista nudi kao prodajni predmet. Potrosio sam i vreme i gorivo uzalud. Hromirani deo sa slike na kom su ispisane brzine, kod prodavca su od plastike mat boje, jako loseg kvaliteta. Ako proizvod sa slike u oglasu nije isti u realnosti - to podleze krivicnom zakonu !
Klasican primer kako se ne moze svima ugoditi i sve sto si bolji na kraju ispadnes gori... Doticnom gospodinu se verovatno nije svideo kvalitet rucice (ne znam sta je ocekivao za 1000 din) ili je mozda nasao jeftiniju (da ne ulazim sad u detalje). Uglavnom, cim je rekao da mu rucica NE LICI isto uzivo kao na slici dobio je svoj novac nazad ali mu to ocigledno nije bilo dovoljno pa je mislio da ce negativnom ocenom dobiti jos nesto sto samo on zna sta... Druge pozitivne ocene govore sve o meni i stojim iza toga da su sve slike originalne i da su artikli u stanju kao sa slike i opisa.

Automobili | Oprema > Brisači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod nije odgovarajuci za namenu za koju je oglasen. Prodavac je upozoren na godiste automobila i da postoji sansa da kacenje metlica mozda nece odgovarati, sto se ispostavilo kao tacno. Metlice koje mi je prodao ne mogu se montirati na brisace (pokusao samostalno da montiram, pokusali u servisu na 2 lokacije). Dobio potvrdu od ovlascenog servisa da te metlice ne odgovaraju za moj auto. Reklamirao prodavcu koji je ostao pri svojoj tvrdnji. Nije ponudio povrat novca ni neko drugo resenje. Prodavca sam i castio prilikom kupovine. Komunikacija je bila ok, prodavac je kulturan, tu nemam zamerki. Ostecen sam za 1800din jer sam kupio metlice brisaca koje ne mogu da iskoristim.
Gospodin je pogledao slike i rekao da su to te metlice. Lično takođe potvrdio da je to. Ja mu nisam prodao drugi proizvod već onaj koji je tražio. Naša komunikacija se završila na tome što je on rekao da nije uspeo sam da namesti i da će odneti do servisa da oni probaju i sad umesto da me kontaktirao da se nađemo i izvršimo zamenu, on mi daje negativnu ocenu...Smatram da sam ovde neispoštovan jer vršim zamene i povrat novca i plaćam poštarine kada je moja greška, ali dati negativnu ocenu jer nisi sam lepo znao šta ti treba to ne razumem...

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ni prosao pored originala, izradjen od nekvalitetne plastike i lakiran lakom koji se skida noktom, pored tvrdnje prodavca da je znak od metala. Jako nezadovoljan !
Svakakvih ljudi ima na KP... Bez komentara sam jer sa čovjekom nisam imao ništa osim prepiske i raspitivanja o artiklu... Nadam se da će KP da sankcioniše korisnika...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.