Svet od Drveta

Vršac

Član od: 15.06.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavca sam izricito pitao da li su ispravni ventilatori, rekao je da jesu. Od 3 samo je jedan ispravan. Kada sam pitao da mi na neki nacin izadje u susret odbio je. Ne preporucujem saradnju
Ventilatori su preprodani iz Emmi radnje, poslati su onakvi kakve sam ja dobio, nisam ni otvarao paket.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio mis od 55e pre 2 dana i dan, dva pre isporuke otkazao. Mis ce stici i ostace na lageru ko zna koliko dok se neko ne zainteresuje, a iz iskustva u takvim slucajevima moramo da drasticno spustimo cenu da bi prodali. Dakle, ovakvim postupkom ovaj clan nam je napravio samo stetu i pokazao da je neozbiljan za saradnju.
Tačno je da sam otkazao ali sa razlogom, našao sam jeftiniji na drugom mestu, javio sam ranije pre nego što je poslat, ispao sam fer koliko toliko, mogao sam da ćutim i da pustim da pošalje pa da plati poštarinu dodatno. Ne razumem kako niste spremni na to da će neko da otkaže.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.