svetlana

Požarevac

Član od: 28.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Dečja > Devojčice | Sandale i baletanke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

BALETANKE NISU NOVE, DALEKO OD NOVOG SU, NOSENE, KRENULE DA SE ODVAJAJU OD DJONA, POZADI OGULJENE, A NAPISANO DA SU NOVE. A NAJGORE OD SVEGA , BLOKIRANA SAM, NI IZVINI
Blokirani ste zbog Vaseg loseg postupanja. To sto ste naveli, uopste nije istina. Dovoljno je pogledti slike i videcete sve. To su HM bletanke koje su kupljene u ustriji i dobili ste ih za svega 500 dinara. Ja kupujem sve svojoj deci novo i znam koliko to kosta. Ako ste zeleli iz same radnje, mogli ste da odete u prvu HM prodavnicu stop shopa, to je moja preporuka za Vas. Niste Vi jedini koji ne znate sta hocete ,ali ne mozete da maltretirate druge , zbog svog neznanja i nevaspitanja. Meni Vasa ocena nece smetati, jersu i ocene vazne od koga dolaze.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Pokusaj da se ispostuje bilo je skoro pa dobro, telefon je zakljucan nije kao sto je naglaseno u poruci da moze za sve mreze(dodatni troskovi), ne javlja se na telefon broj kao da je nepostojeci i tesko je stupiti u komunikaciju kad kad odgovor ovde ili na viberu, poslat 3 dana posle onoga kad je receno da je posat do kraja. ..
Zaista nekorektan komentar. Ocigledno, bez ljutnje, jedan mali broj ljudi ne zna sta hoce, sta moze i sta zeli da kupi i da to uskladi. Gospodja je mene cimala oko telefona u nedogled, da ne kazem zargonski ,,zavlacila,,. O telefonu ste sve znali, telefon je ispravan, funkcionise. To sto moj broj nije za korisnike sajta, to je moja odluka. Porukama iskljucio na KP komuniciram.Dobicete negativnu od mene zbog uznemiravanja nakon kupovine, koja je protekla korektno sa moje strane.

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Artikal nije bio isti kao sa slike, prodavac nije ukazao na ozbiljne nedostatke koji se ne vide na fotografijama. Pri pozivu da pricam sa njom telefon koji je prikazan na profilu nije u funkciji, nedostupan broj. Nije ispostovan dogovor oko nadoknade stete. Nikome ne bi preporucio saradnju sa njom, ovo je moje iskustvo i nikad mi se nije desilo ovako nesto na kp
Moje misljenje je da neko poput Vas treba da kupuje nove stvari,to je moja preporuka i tako ne biste maltretirali ljude koji od ovog posla zive na najposteniji nacin. Na zalost, ja sm imala to ruzno iskustvo,ali se nadam da to necete ponoviti, jer ce Vas mnogi zaobici u saradnji.Broj nema potrebe da bude ukljucen, jer se sve moze obaviti na sajtu, sto je najbolje za obe strane. Ja se ne plasim da administratori procitaju moje poruke, pa samim tim ne treba da se plasite ni Vi.Nadm se da cete u buduce posecivati samo sajtove sa novom garderobom i da necete priredjivati ovde probleme driugima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.