Svetlana

Beograd

Član od: 06.03.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Sveće, svećnjaci i fenjeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Razočarenje. Oglas ni približno tačan, piše da je fenjer 30cm a on nema ni 19cm. Jako je mali, nije bila ni cena bitna ali bar da su stavili dimenzije takve kakve su ovako navlače. Onda piše da koristi velike baterije a fenjer koristi male. U svakom slučaju htela sam da ne dam negativnu ocenu zbog praznika iako sam dobila fenjerčić umesto fenjera, zbog bar ne poslatog izvinjenja ili bilo čega na moje pitanje zašto su dimenzije drugačije, osoba me izignorisala. Tako da ovih petoro pre mene su u pravu. Jedino sa njom ili s njim lično preuzimanje. Savet!

Nega i lična higijena > Oprema za masažu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klasicna manipulacija, izbegavajte, jedno pricaju preko telefona, drugo kad kupite, oni cak neznaju ni sta prodaju jer to pravdaju kako imaju mnogo proizvoda , pa stoga nemogu da svaki otvore i vide, totalno neljubazni i neposlovni, imam slikan chat, tako da sve sto su naposali je da opravdaju sebe i svoju neprofesionalnost. Ako nesto prodajes onda moras da znas sta prodajes a ne da uvaljujes nesto sto neodgovara opisu. Dobronameran savet, izbegavajte ove ljude , jer lazu i za to da sam nekome pretio, taman posla, samo sam rekao da cu prostirku pokloniti i necu da je vracam , jer da se spustam na njihov nivo nezelim, a njima svaku srecu zelim sa takvim poslovanjem.
Čovek je lično preuzeo proizvod i pre toga me je pitao jer ima kugle, odgovor je bio potvrdan. Onda je pitao da li one masiraju, rekli smo da ima 3 vrste vibracije, on je umislio u svojoj glavi da se one okreću i masiraju a to mu niko nije rekao, piše precizno 3 VRSTE VIBRACIJE, kada je zvao da je isprobao proizvod i da je nezadovoljan u istom momentu smo rekli da vrati proizvod i biće mu vraćen sav novac jer nije imao troškove poštarine. Kupac to nije hteo da učini, nego je dao negativnu ocenu i o celom toku razgovora sam obavestio i KP Tim.

Mama i beba > Šetalice i dupci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Hodalica očajno izgleda, ni blizu sa slike! U komentaru piše do 17kg, moje dete ima 10kg i 9 meseci i ne može da udje uopšte u hodalicu! Tregeri nisu kao sa slike i ne mogu uopšte da se popuste ili zategnu, jedno i bedno! Nije mi žao 1000 din, ali da se neko ne prevari pa poruči. Pozdrav
Mogli sta da mi napisete da imate problem sa hodalicom, vratili bi Vam novac

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prva negativna ocena koju dajem. Naručio sam Ezra satic a poslat mi je Q528. Pre kupovine sam pitao da li imaju Ezra satic i dobio odgovor da imaju. Kada sam se pozalio dobio sam odgovor da je doslo do greske u magacinu, da Ezre vise nema i da je satic koji sam dobio i skuplji od Ezre. Drugi prodavci su mi posteno odmah odgovorili da nemaju Ezru i ponudili ovaj ali sam ja bas zeleo Ezru. Ponudjena mi je opcija da vratim satic ali se ne isplati zbog postarine. Verovatno ne bih ni dizao negativnu ocenu ali vidim da su vec slali ljudima stvari koje nisu narucili bez konsultacije tako da veliko upozorenje svima koji se odluce da naruce od njih
Čovek je dobio skuplji sat koji je primeren deci i ima precizan gps lokator gde se vidi gde je dete precizno, što nijecslučaj sa Ezra satićem. Ne razumem ljude koji tako reaguju na bolji proizvod nudili smo mu da vrati sat to nije hteo da učini pošto je saznao da nema Ezre i ukapirao je da je ovo bolji proizvod ali eto potrebe da se raduje da komšiji crkne krava.

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglašava jedno i stavlja sliku jednog predmeta a posle šalje nešto sasvim drugo. Naručio sam LAŽNU SOLARNU KAMERU a dobio SOLARNI REFLEKTOR! Na moju reklamaciju priznao grešku i zamolio da sačekam da se vrati sa mora pa da ćemo rešiti. Posle mesec dana naravo nije se prvi javio i tek posle mojih poruka i na moj predlog da mi robu zameni ili vrati novac ponovo zavlačenje i optužbe da sam dobio ono što sam naručio. E pa Svetlana i tata, naručio sam lažnu kameru čiju sliku ste stavili na oglas, a ne solarni reflektor. Izbegavajte ovog ne ozbiljnog i prevrtljivog prodavca!
Kupac je dobio lažnu solarnu kameru kaje je plus reflektor. Ono što je naručio nema u prodaji više. Moja je greška što sam poslao skuplji proizvod za nižu cenu računajući da će kupac biti zadovoljniji kao i nekoliko predhodnih kupaca. Ali ovaj kupac je pokušao da tera mak na konac iako nismo bili zbog putovanja u mogućnosti da odmah reagujemo.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kolače i peciva

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Aparat je poslat sa fabrickim oštećenjem za koje prodavac tvrdi da je ostecen pri upotrebi. Nece da posalje sliku drugog aparata da nema tog ostecenja. Nekulturno ne odgovara na poruke jer ima stav da neko hoce da je zavrne za 1500 din. Aparat je slikan odmah po otvaranju paketa i poslat komentar, iako sam napomenula da mi je bitno da aparat nema fabricku gresku (jer sam vec dobila takav od drugog prodavca koji mi je rekao da svi takvi aparati kod njih imaju isti feler) Sve u svemu vrlo nekorektan odnos
Tačkica koju kupac zove fabričkom greškom stvarno postoji na svakom proizvodu. Kupac je već bio kupio isti proizvod pre nego što je poručio kod nas i nisu hteli da mu zamene. To može da se prevaziđe stavljanjem tačkice crvenog markera a ne da se sa svakom kupovinom i naridžbinom napada sledeći prodavac. Ne znam da li je još neko bio u nizu kritika ovog kupca ali mogućnosti su jednake broju prodavaca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.